Facebook berichten feb. ’19

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Vaak tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand mijn google-maps kaart met 100% glutenvrije locaties, glutenvrije visfilet en nog veel meer!

Kaart met 100% glutenvrije locaties

Kennen jullie mijn lijst “100% glutenvrij“?
Van deze lijst heb ik ook een kaart gemaakt! Op deze kaart staan alle winkels, bakkers, restaurants en hotels in Europa die 100% glutenvrij zijn.
Heb je aanvullingen? Ik hoor ze graag!
NB: Ik het buitenland heb ik nog niet alle accomodaties bij gewerkt. Wordt vervolgt!

https://goo.gl/maps/7NMq3Lvptp92

Gebaksjuwelier

Even een gebakje bij de Gebaksjuwelier. Mmm!


Drentse Steakhuis volledig glutenvrij!

Drentse Steakhuis: “Wij zijn vanaf nu niet meer 90 % glutenvrij maar volledig glutenvrij. De gluten komen ons pand niet meer in. Deze eiwitten maken veel mensen ernstig ziek, waaronder mijn dochter. Buffet, steakhouse, lunch, alles glutenvrij. Heerlijk om te weten dat je volledig onbezorgd uit eten kunt. En dat in het hart van Drenthe. Dit vind je in het noorden van Nederland nergens.!
Heb jij vrienden of familie die last hebben van coeliakie. Wees lief voor ze en deel dit met hen.Daar maak je ze heel blij mee!”

Glutenvrije visfilet

Kirsten plaatste deze foto op een coeliakie forum: “Hebben jullie deze al gezien in het vriesvak van de jumbo? Glutenvrije visfilet. En zijn echt heel lekker en helemaal niet duur.”

Poll: Hoe vaak glutenfout?

Glutenvrije Gummy Lego snoepjes bij Xenos

Kassa: Problemen met eten voor mensen met voedselallergie in ziekenhuis

12 jaar glutenvrij

Hebben jullie het gezien op mijn site?
Ik ben vandaag precies 12 jaar glutenvrij!
Wat zal ik eens bakken om dat te vieren…Artikel Volkskrant

Pizza met gluten

Mijn collega heeft een tijd glutenvrij gegeten vanwege MS-achtige klachten. Nu is ze weer voorzichtig aan het introduceren. Op vakantie in ItaliĆ« heeft ze een hele pizza gegeten, omdat ze er zo zin in had. En weet je, zo vond h’m niet eens lekker, veel te kleverig, veel te veel gluten. ?

Glutenvrije bloggers

Toen ik 10 jaar geleden met mijn blog startte, waren er een handje vol nederlandstalige bloggers over glutenvrij/coeliakie. Nu zijn het er bijna 60!
Plus nog 43 die nog wel online staan maar niet meer actief zijn.
Als je nog 1 extra weet, dan hoor ik het graag. Hier vind je mijn (vernieuwde) lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*