Facebook berichten feb. 2021

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Met deze maand o.a. veel producten die onverwacht glutenvrij zijn, een nieuw volledig glutenvrij eethuis en nog veel meer.

Nieuw glutenvrij eethuis

Het slimme genot is een glutenvrij, tarwezetmeelvrij eethuisje met belegde broodjes, soep, gebak, quiches en nog veel meer.
Op 1 april openen ze de deuren in Bornem, België. Natuurlijk komen ze in mijn lijst en op mijn kaart met 100% glutenvrije winkels, restaurants en hotels.

Tasty me bakmixen met 25% korting

Nestle Crunch glutenvrij

Maak het glutenvrij: “Laatst zag ik per toeval ergens dat deze Nestlé Crunch repen glutenvrij zijn! Wist jij dit al? Je koopt ze onder andere bij Albert Heijn.”

Glutenvrije tosti

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'THE TOSTI COMPANY ontdek nu bij jouw JUMBO COALDETOSTI FOស DÉ GLUTENVRIJE TOSTI! DIRECT VRIEZER M VERPAKKING KNAPPERIG& SMAAKI THE EEOST COMPANY M Ham KAAS Glutenvrij gemak in het diepvries vak!'

Nu bij…..Jumbo Piazza Center Gorinchem, Jumbo Monique Heerhugowaard, Jumbo Monique Zwaagdijk, Jumbo Will Hesselberth, Jumbo Haydnplein Heemskerk, Jumbo Meijerink Molenaarsgraaf.
Vanaf volgende week ook bij Jumbo Kuipers Deken Scholtenstraat Oldenzaal.

Glutenvrije muisjes

Stadsgenootjes had al Rotterdamse, Amsterdamse, Haagse, Utrechtse, Delftse, Bredase en Eindhoofse glutenvrije muisjes. En nu ook Landgenootjes!

Glutenvrije tortilla’s bij de Jumbo

Glutenvrije tortilla’s

Tip van Nikki: Bij de Jumbo.
Lekker zacht en flexibel. Kan ook als lunch in de broodtrommel. Let wel goed op: Er is nog een verpakking die er sterk op lijkt waar wél tarwe inzit. Verpakking van 10 kleintjes voor €2,49.De variant mét tarwe is €1,95.

Deze tip zet ik natuurlijk ook bij mijn blog Glutenvrije producten.

Playmobil filmpje coeliakie

Een eenvoudig filmpje over een vader die de diagnose coeliakie krijgt.

14 jaar glutenvrij!

Vandaag ben ik 14 jaar glutenvrij.
Normaal bak ik op mijn glutenvrije verjaardag een taart om te vieren dat ik al zoveel jaar gezond ben. En om te compenseren wat ik het afgelopen jaar niet kon en mocht (al is dat gelukkig niet veel!). Maar vandaag niet, vandaag stond ik op het ijs!

Glutenvrij drop van Venco

Maak het glutenvrij: “Wist jij al dat Venco nu aan glutenvrije vermelding doet op de voorkant van verpakkingen?”

Derde plaats in test “Beste kaascroissants van Amsterdam”!

Kan een afbeelding zijn van eten en de tekst 'Craft Coffee & Pastry o” 103-a Gerard Betaald: €2,50 Oordeel: Prachtig gebakken, krokante kaascroissant. De flinterdunne blaadjes van het deeg zijn kwetsbaar en kraken in je mond. De binnenkant is zacht, maar had iets vetter gemogen.'

Craft Coffee & Pastry: “Hoe leuk… onze kaascroissant meegenomen in de test ‘Beste kaascroissant van Amsterdam’ en dan als nummer 3 eindigen! En het beste nieuws… ze hebben kennelijk niet eens gemerkt dat die van ons als enigste van de test glutenvrij is 😉. Een mooier compliment kunnen we haast niet krijgen 🥂🍾

Kitkat glutenvrij

Kan een afbeelding zijn van eten

KitKat is natuurlijk niet glutenvrij. Maar de KitKat Easter break en de KitKat mini eggs zijn wel glutenvrij en (volgens mijn dochters) erg lekker!
Dit schap staat bij de Albert Heijn, maar is vast ook bij andere supermarkten te vinden.

2 antwoorden naar “Facebook berichten feb. 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*