Facebook berichten feb. 2022

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand o.a. glutenvrije kaart van Hilversum, een glutenfout, glutenvrij in Heel Holland Bakt en 2 nieuwe ‘zomaar’ glutenvrije producten.

Kaart glutenvrij Hilversum

Ik heb net een kaart gemaakt voor glutenvrij in Hilversum. Heb je aanvullingen? Ik hoor ze graag!

Glutenfout…

Normaal gesproken kijk ik altijd 2 keer voor ik iets eet. 1 keer in de winkel, 1 keer thuis voor ik het eet. Deze keer niet…Deze granola stond in het glutenvrije vak. Gisteren at ik h’m op mijn werk als lunch. Na de lunch hadden we een feestje 🎉, ik was 12,5 jaar in dienst en daarvoor was er taart! Ik stond net met een collega te praten, toen ik pijn in mijn longen kreeg. Ik kreeg het koud en warm, het zweet sloeg mij uit en ik werd heel bleek. Ik dacht dat het door longcovid kwam, dat ik te veel energie had verbruikt. Een collega bracht mij naar huis en onderweg werd ik misselijk en moest ik overgeven. Thuis weer overgeven en daarna naar mijn bed gekropen. Toch gluten? Ja, toch gluten… De granola bevat haver, gerst en spelt… Shit!

Ik heb deze natuurlijk toegevoegd aan mijn lijst glutenfouten.

Glutenvrij in Heel Holland Bakt

Lees dit artikel op Nu.nl.

Havermelk makkelijk zelf maken

Zie dit artikel van Keuringsdienst van Waarde.

Glutenvrije borrelnoten

Glutenvrije borrelnoten van de Deka!
(wel met ‘sporen van’)

Glutenvrije moorkoppen

Helaas niet meer bij AH, maar nu wel bij Picnic : glutenvrije chocolade bollen!

Burgemeester Tubbergen coeliakie

Burgemeester Tubbergen blijkt coeliakie te hebben. Zie artikel Tubbantia.
(en hebben jullie het logo van Tubbergen al gezien?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*