Facebook-berichten jan. ’17

Sommige berichten komen niet hier op de website, maar wel op mijn Facebook-pagina. Hieronder deel ik mijn belangrijkste Facebook-berichten van de afgelopen tijd.

Wil je de berichtjes eerder zien? Volg mij dan op Facebook!

Glutenvrije week bij Lidl!

Lidl glutenvrij

De glutenvrije week bij de Lidl start op 2 februari!

Vrouw in de Media Award 2016

Marjan Poolman van Glutenvrij En Meer was genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2016 afd Noord Holland. Dit omdat ze al eerder genomineerd was voor een Noord-Hollandse business award voor jonge ondernemers. (lees meer in dit artikel in NH Nieuws)
Zij werd tweede met 16% van de stemmen. De eerste prijs ging met 27% stemmen naar dr. Elvira George, coeliakie-kinderarts, in het MCA in Alkmaar en lid van de medische adviesraad van de NCV. Het kan niet mooier!
Beiden hartelijk gefeliciteerd!

Deze nominatie was voor Marjan aanleiding om minister Edith Schippers een brief te schrijven voor meer aandacht voor coeliakie.
De brief kan je lezen op http://bit.ly/2jgtBEv.

Gerda in Margriet

Kijk nou, Gerda van Glutenvrijhoorterbij staat in de Margriet. Wéér aandacht voor coeliakie!

Taartjes Sligro

glutenvrij-taartjes-sligro

En Mirthe die is jarig. En Mirthe die is jarig. En Mirthe die is jarig in de gloria.
Voor de feestjes komend weekend bak ik zelf. Maar voor vanmiddag heb ik even gehaald bij de Sligro.

Allergenenvrije zaterdagen bij Hoeve Ravenstein

glutenvrije-zaterdagen-hoeve-ravenstein

Elke eerste zaterdag van de maand: Allergenenvrije zaterdag met veel aandacht voor o.a. gluten-, lactose, melk-, ei, soja-, suiker- en nootvrije producten. 100% gluten- en deels lactosevrij lunchcafe, kleinschalige markt en kortingen.

Lekker glutenvrij arrangement bij B&B Da Lauro

Vorig jaar beleefden mijn man en ik een heerlijke midweek in de Limburgse heuvels. Tijd voor elkaar, lekker wandelen en bovenal de gastvrijheid van Rob en Laura bij DaLauro. Onbezorgd eten, want zij weten alles over het glutenvrije leven (hun zoon heeft coeliakie).
Binnenkort organiseert Rob samen met de beste glutenvrije bakinstructrice van Nederland Jeandrine een glutenvrij weekend. Niet alleen eten, maar ook maken! Ik wou dat ik ook kon…

Eén antwoord op “Facebook-berichten jan. ’17”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*