Facebook berichten juli ’19

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Vaak tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand o.a. glutenvrije lekkerbek van de Jumbo en wegwerpservies met tarwe.

Glutenvrije lekkerbek, visburgers en vissticks voor in de oven

glutenvrije-visticks

Maak het glutenvrij:
“Glutenvrije lekkerbek, visburgers en vissticks voor in de oven. En dat gewoon bij Jumbo Supermarkten voor normale prijzen! De kibbeling hiervan is ook glutenvrij, de visfriet NIET. Meer informatie vind je hieronder:

Glutenvrij in Utrecht

De blog Glutenvrij in Utrecht is helaas gestopt. Gelukkig is haar kaart met hotspots en de reviews gelukkig nog wel online! Je vindt ze hier.

Wegwerpservies met tarwe zemelen…

NCV: “Het festivalseizoen is losgebarsten! Muziek, lekker eten en drinken en genieten maar. Ga jij ook een (foodtruck-)festival bezoeken?

Toch eventjes opletten. Soms wordt wegwerpservies gebruikt dat van tarwezemelen is gemaakt, hoorden we. Dus deden we onderzoek naar dit wegwerpservies. Als je glutenvrij bent, kan dat problemen geven.”
Als je lid bent van de NCV kan je het onderzoek lezen.

Verkeerde backup

Oh nee! Al mijn blogs vanaf eind mei zijn verdwenen… Iets met een verkeerde backup… En dat net terwijl ik wat rustiger aan wilde doen… 
De komende blogs (en de vorige) komen dus wat onregelmatiger dan jullie gewend zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*