Facebook berichten juni 2022

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand o.a. een nieuwe glutenvrije horeca/winkel in Amersfoort, glutenvrij bij LepeltjeLepeltje en glutenvrij in Valencia.

Meer dan 3.500 volgers!

Vanaf deze maand heeft mijn Facebook-pagina meer dan 3.500 volgers.

🥳

KOSelig krijgt een eigen plekkie!

Hoera! Vanaf augustus heeft Koselig Amersfoort een eigen pand!
Een pand waar je glutenvrije gebakjes kan kopen, maar ook even lekker kan zitten met een kopje koffie.

Lees meer op Facebook.

Glutenvrij bij LepeltjeLepeltje

Glutenvrij in Utrecht: “Het is lang geleden dat ik voor het laatst heb gepost. Het verzamelen van glutenvrije tips is niet meer wat het was. Maar gisteravond had ik zoiets lekkers gegeten, dat moest ik wel even met jullie delen! Dit weekend is Lepeltje Lepeltje festival neergestreken op Lepelenburg in Utrecht. Bij Wild Rose Taqueria is alles 100% glutenvrij en scoor je deze heerlijke chicken tacos. Ze hebben ook steak en veggie chicken tacos. Echt een van de lekkerste dingen die ik ooit heb kunnen eten op een (food) festival. Geen zin in taco’s? 🌮 Je kan ook terecht de foodtrucks van Friethuis Van Gogh en de Pieperboys, beiden ook geheel glutenvrij. Fijn weekend ☀️

Glutenvrij in Valencia

Tip van dierentuindirecteur Koen Brouwer in de de Volkskrant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*