Facebook berichten mei ’16

ik ben glutenvrijSommige berichten komen niet hier op de website, maar wel op mijn Facebook-pagina. Hieronder deel ik mijn belangrijkste Facebook-berichten van de afgelopen tijd.

Wil je de berichtjes eerder zien? Volg mij dan op Facebook!

Ontbijtje

Rosies Crunchy muesli ontbijt

Goedemorgen allemaal! Weer fris en fruitig aan de slag?
Dit ontbijtje van Rosies Gluten Free helpt mij daar hopelijk mee. Zat in mijn goodybag van de Coeliakiemaand. Het leven van een blogger is soms zo vervelend!

Coeliakiemaand: In gesprek met PreventCD

Vinden we ooit een oplossing voor coeliakie?

Volgens Luisa Mearin, coördinator van het onderzoeksproject PreventCD, zijn we heel dichtbij. De Coeliakiemaand steunt PreventCD en ging dus graag in gesprek over dit bijzondere onderzoek. Luisa vertelt ons alles over PreventCD in een interview.
 

Glutenvrije melen, repen en nootjes bij de Action!

Glutenvrije artikelen, nu bij Action in de schappen staan:
~pannenkoeken mix € 0,99
~pannenkoeken shaker € 1,29
~bruinbroodmix € 1,29
~ boekweitmeel € 1,29
~ BioWise pinda amandelreep 3st € 1,59
~ BioWise crunchy reep 3st € 1,59
~ Mani Berry and nuts € 0,79
~ Mani Sweet cocktail € 0,79

Diëtistenpraktijk Food in Motion

food in motion1
"Wanneer je last hebt van je darmen wil je er vaak alles aan doen om van je klachten af te komen. Bijvoorbeeld glutenvrij eten. Lees hier waarom je beter niet kan starten met glutenvrij eten voordat uitgesloten is of je coeliakie hebt."

Glutenvrije pannenkoekenmix en zelfrijdens amandelbakmeel van Koopmans

Koopmans pannenkoekenmix csm_zelfrijzend-amandelbakmeel_V4_24689eabad

De Glutenvrije man: NIEUW!!! Glutenvrije pannenkoekenmix van Koopmans. Kijk, zo wordt ons glutenvrije leven makkelijker. Dankjewel Koopmans, hopelijk volgen er vele andere bekende bedrijven jullie voorbeeld om 'glutenvrije' producten te maken van hun successen. Als het goed is kost het € 2,49

En ook NIEUW!!! Glutenvrij zelfrijzend amandelbakmeel. Die Koopmans, die verrast ons wel zeg Deze kost overigens € 3,99
 

Glutenvrije kibbeling

Ikeetvrij.nl: Jeeej eindelijk weer eens kibbeling glutenvrij! Te koop bij Vishandel de Klok in Voorhout (elke woensdagmiddag). Lekker! Kibbeling € 3,50 en lekkerbekje € 2,50.

Poffertjes

poffertjes feestje

Het leven van een glutenvrije moeder: Poffertjes bakken voor een feestje waar Dochterlief zo heen gaat. 

Ziek van havermout?

Vanmorgen voelde ik me niet lekker.
Beetje weeïg gevoel. Het lag toch niet liggen aan die nieuwe, glutenvrije haver die ik vanmorgen gegeten heb? Of dat ik het verkeerde potje uit de supermarkt heb meegenomen (het zelfde merk heeft ook niet glutenvrije haver). Ik voelde me steeds minder goed: misselijk, rommelende darmen, hartkloppingen, tintelend gevoel.

Ik belde naar huis om te vragen of er echt ‘glutenvrij’ op het potje stond. Manlief stelde mij gerust en vertelde dat hij zich gisteren ook niet helemaal lekker voelde. Na dit gesprek verdwenen mijn klachten langzaam weer. Tja…

Carolina Dijkhuizen in Beau Monde

Carolina Dijkhuizen - Beau Monde

Wat toevallig, juist in de Coeliakiemaand verschijnt er in de Beau Monde een interview met Carolina Dijkhuizen over haar glutenvrije leven. Zij schijft: "Hoop dat ik zo een beetje bij kan dragen aan de bekendheid van coeliakie en de noodzaak voor ons om glutenvrij te eten en hoe frustrerend het af en toe is dat mensen denken dat je mee doet aan de hype!"

Eén antwoord op “Facebook berichten mei ’16”

  1. Pingback: Facebook berichten juni '16 - Ik ben glutenvrijIk ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*