Facebook-berichten mrt ’17

logo ikbenglutenvrijSommige berichten komen niet hier op de website, maar wel op mijn Facebook-pagina. Hieronder deel ik mijn belangrijkste Facebook-berichten van de afgelopen tijd.

Wil je de berichtjes eerder zien? Volg mij dan op Facebook!

IJsje met glutenvrij hoorntje!

De zon schijnt!
Heb je ook zo'n zin in een ijsje? Ik ga deze week even langs bij IJs van Vitelli voor een glutenvrij ijsje MET glutenvrij hoorntje. Gelukkig zijn er in Nederland nog heel veel meer ijssalons die glutenvrije hoorntjes hebben. Je vind je hier. Heb je nog aanvullingen? Dan hoor ik ze graag!
 

Presentatie

Mirjam-in-trein

Onderweg met de trein naar Leiden, voor een presentatie over Prevent CD (onderzoek naar coeliakie). Natuurlijk zal ik er een blog over schrijven.

Reportage in Vrouw!

Reden om lid te worden

5 van de vele redenen om lid te worden van de Nederlandse Coeliakie Vereniging

Pringles nog steeds niet glutenvrij

pringles-niet-glutenvrij

Pas op! Pringles is vernieuwd. Bij de Nederlandse ingrediënten staan geen gluten, bij de Engelse en Duitse wel. Niet eten dus!

Frank en vrij festival

glutenvrij-festival

Zondag 17 september, glutenvrij festival in Amsterdam

Glutenvrije matzes bij Glutenvrije winkel Amsterdam!

"Dankzij Mouwes Koshere Delicatessen hebben wij dit jaar glutenvrije Matzes voor pesach/ pasen?(vanaf volgende week in de winkel). Daar zijn wij best een beetje trots op!! —  enthousiast."

Nieuw glutenvrij assortiment AH

Wow! Het nieuwe glutenvrije assortiment van Albert Heijn! Met o.a. oreo's, haverkoekjes, amandelmeel en broodmix.

Inloopochtend coeliakie dietistenpraktijk Food in Motion

Woensdag 17 mei van 9:00 tot 12:00 uur
"Meimaand coeliakiemaand! Ook in onze praktijk deze maand extra aandacht voor coeliakie. Tijdens deze gezellige inloopochtend ben je van harte welkom voor het stellen van al je vragen op het gebied van glutenvrij eten, coeliakie en gezond glutenvrij eten. Diëtist Monique Benhaddou is aangesloten bij het Diëtisten Netwerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging en staat je graag te woord. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van de inloopochtend. Locatie: Schuilenburgerplein 2 Amersfoort"

2 antwoorden naar “Facebook-berichten mrt ’17”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*