Facebook berichten mrt. 2020

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Vaak tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Met deze maand heel veel producttips, 2 polls, persoonlijke verhalen en nog veel meer.

WAT IS HET LIEVELINGSGERECHT VAN JOUW KIND?

Manlief heeft sinds kort een baan waarbij hij 3 dagen per week niet thuis eet. Die dagen eet ik dus alleen met de kinderen (11 en 9). Zij lusten niet veel. Ik wil niet elke week hetzelfde eten, maar ook niet elke dag gezeur aan tafel. Daarom ben ik op zoek naar alternatieven.

Ik zal aftrappen:

  • Het lievelingsgerecht van Eva is rode kool met appeltjes.
  • Het lievelingsgerecht van Mirthe is eigenlijk een gekookt ei, snoeptomaatjes en een tosti, maar als ze dan echt een normale maaltijd moet kiezen kiest ze voor pasta met dopertjes en spekjes.

Verder eten ze graag:

EERSTE TEKEN VAN COELIAKIE

In december gaven mijn vriendin A.L. en ik elkaar een schat aan herinneren terug: honderden brieven geschreven tussen 1987 tot aan 2002! Bijna elke week schreven we elkaar een brief, in goede en slechte tijden.
(In 2002 nam de e-mail het over, en vandaag de dag de chat).

Deze ‘bezinnings-tijd’ neem ik weer een stapel er bij, geschreven in 1994 (ik was net 17). In deze brief kom ik voor het eerst iets tegen wat 13 jaar later coeliakie bleek te zijn…

NEDERLANDSE COELIAKIE DAG

Beste mensen,
Ik ga een lezing geven op de Nederlandse Coeliakie Dag op zaterdag 4 april in Vianen! De 30 punten van mijn blog Eerst hulp bij coeliakie vormen hiervoor de basis. Hebben jullie nog aanvullingen? Iets wat iemand die net coeliakie heeft echt moet weten?

NEDERLANDSE COELIAKIE DAG VERPLAATST NAAR 26 SEPTEMBER

NCV: Tot onze spijt moeten we jullie meedelen dat de Nederlandse Coeliakie Dag van 4 april a.s. in Vianen wordt verplaatst naar 26 september in verband met het coronavirus.

Op de NCD komen ruim 3000 mensen bij elkaar. Een samenkomst met zoveel mensen brengt een te groot risico van besmetting met zich mee. Als NCV willen we er alles aan doen om onze leden daartegen te beschermen. Gelukkig kunnen we deze dag verschuiven naar 26 september.
Lees hier meer.

GRIESMEELPUDDING

Goedkoop_glutenvrij maakte vorig weekend Griesmeelpudding, volgens mijn recept. Leuk!

SUIKERBROOD

Silke maakte vandaag suikerbrood volgens het recept op mijn site. Leuk!

AARDBEI MERENGUE TAART

Tip van Maak het glutenvrij: Te koop bij de Lidl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*