Facebook berichten mrt 2021

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Met deze maand o.a. twee podcasts over coeliakie, lekkere glutenvrije producten en een nieuwe glutenvrij bakker!

Da’s andere koek

Dat was altijd mijn mijn favoriete glutenvrije koek. Wat fijn dat hij terug is! Mooi eerbetoon aan Gerrit.

Kan een afbeelding zijn van toetje en de tekst 'DAS KoEK ANDERE Bakery Free NL- EU'

Glutenvrije webshop: Terug van weggeweest: Das Andere Koek! Deze ontbijtkoekreep is heerlijk van smaak en ook nog eens biologisch, tarwevrij en koemelkvrij.

Nieuwe glutenvrije bakkerij in Schiedam

Podcast over coeliakie

Leuke podcast over coeliakie. Wat als je net de diagnose hebt, maar nog veel vragen hebt.

IJssalon L-Arcobaleno volledig glutenvrij!

Kennen jullie IJssalon L-Arcobaleno in Nootdorp al? Zij hebben niet alleen glutenvrije ijshoorntjes, maar alles is glutenvrij! 👍🏻 Ook de Brownies, cake en koekkruimels die ze op de speciale ijsjes doen. Dochterlief heeft coeliakie, vandaar dat ze hier op overgestapt zijn.

Ze komen natuurlijk op mijn lijstjes

Lekkers van Angela’s glutenvrije snackhoekje

Het was een flinke tocht* maar zeker waard: deze broodjes van Angela!
Ik ben benieuwd naar al het lekkers dat nog in de vriezer ligt!

* Even op-en-neer naar Leusden werd veel langer omdat de auto foutmeldingen gaf en na herstart helemaal niet meer wilde starten. Na 1 uur wachten en een half uur zoeken van de wegenwacht, reed ik naar het servicestation in Naarden. Daar kreeg ik een elektrische leenauto mee en laadde de broodjes en ander lekkers over voor de laatste reis naar huis. Vanmorgen kon ik onze eigen 🚙 weer ophalen!

Podcast: Alles over glutenvrije eten met Lisanne Bosch

Ik heb h’m net geluisterd. Wat een fantastische podcast! Volledig, herkenbaar. Zo duidelijk dat ‘glutenvrij eten’ heel veel meer inhoud dan alleen gluten weg laten…

Glutenvrije diëtist “Podcast nieuws! Ik was eigenlijk al met verlof, maar voor een toffe podcast met @karinehoenderdos voor Gezondheidsnet.nl maak ik natuurlijk graag tijd vrij. Dus met mijn bolle zwangerschapstoet op naar Amsterdam vorige week 😃 het resultaat is een leuk gesprek over gluten & glutenvrij 🙌 zo vertel ik over:🤷🏼‍♀️ mijn eigen zoektocht in het glutenvrije leven & de uitdagingen die dit met zich mee bracht .. 💫 hoe ik de glutenvrije diëtist bedacht & waarom ik hiermee begonnen ben .. 🚫 waarom je nooit zonder te testen glutenvrij moet gaan eten .. 🥘 wat vragen kunnen zijn om te stellen als je uit eten gaat & hoe je dit aanpakt…. en nog veel meer 😃Laat je weten wat je er van vindt? 🤗

glutenvrije vleesvervangers bij Picnic

De online supermarkt Picnic heeft steeds meer glutenvrije vleesvervangers. Waaronder deze Like nuggets van LikeMeat. Ik ben benieuwd, ik neem ze mee in onze volgende bestelling!

Gelukkig & Glutenvrij: Vraag en antwoord

Voor het volgende nummer van Gelukkig & Glutenvrij magazine hebben we een nieuwe rubriek …. Vraag en antwoord …

Loop jij al enige tijd rond met een vraag over voeding, een glutenvrije levensstijl of hoe om te gaan met sociale activiteiten? Stuur dan een mailtje met jouw vraag voor 30 april naar contact@gelukkigglutenvrij.nl en wie weet wordt jouw vraag door een van onze experts beantwoord in de volgende editie van Gelukkig & Glutenvrije magazine.

Glutenvrije accommodaties

Er zijn verschillende accommodaties waar je als glutenvrijer extra verwend wordt. Waar je je totaal niet druk hoeft te maken over je dieet. Omdat het glutenvrije dieet voor de eigenaren (haast) net zo normaal is als voor jou. Bijvoorbeeld omdat de eigenaar coeliakie heeft.

Op mijn website staat een lijst met deze accommodaties. Ik vulde h’m zojuist aan met de B&B van G_in_West in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*