Facebook berichten nov. ’18

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Vaak tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand niet heel veel tips, maar wel een paar interessante: o.a. een infographic over ziektes verwant aan coeliakie, mijn foto in de Telegraaf en glutenvrij suikerbrood.

Nieuwe folder voor huisartsen

De NCV heeft een nieuwe folder voor huisartsen. Je vindt h’m hier.

Aandoeningen verwant aan coeliakie

Glutenvrijemarkt.com: Wist je dat er verschillende aandoeningen verwant zijn aan coeliakie? ? In deze infographic (gebaseerd op de informatie van Glutenvrij.nl) vind je er 6! Herken jij je hierin?

Mijn foto in de Telegraaf

Yes, eindelijk heb ik de De Telegraaf van vorige week waar mijn zuurkool-foto is staat. Links onder. En voor als je het niet herkend: het is salade met zelfgemaakte zuurkool en hallumni.

Glutenvrij suikerbrood!

In de herstvakantie at onze familie bijna elke dag suikerbrood. Mirthe was heel blij dat we vlak daarna ook glutenvrij suikerbrood vonden bij de Albert Heijn! Helaas is het slechts tijdelijk in het assortiment.

Da Lauro B&B

Glutenvrij? Met plezier!
Als bakkerszoon weet ik [Rob] maar al te goed te genieten van lekker brood. Misschien is het wel dáárom dat we er ook een punt van maken om mensen die geen gluten verdragen te laten genieten van een plankje smaakvol brood.

Eet smakelijk! (liefst niet alles, want onze eigen Coeliakiër Luuk eet met plezier de restjes op :-))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*