Facebook-berichten okt. ’17

Op mijn Facebookpagina komen veel tips langs. Vaak tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Met deze maand o.a.: Een glutenvrije avond in Tilburg, is de glutenhype op z’n retour en glutenvrije biertjes.

Wil je de berichtjes eerder zien? Volg mij dan op Facebook!

Glutenvrije avond in Tilburg

The King of Italy in Tilburg organiseert een volledig glutenvrije avond op 13 december.

The-king-of-Italy_glutenvrij– Gelukkig zijn er nog meer restaurants, die altijd glutenvrij zijn. Je vind ze in mijn lijstje Uitsluitend glutenvrij. –

Glutenhype retour?

Is de glutenhype op zijn retour?
Volgens sommige bronnen wel. Volgens andere nog niet.
Aan het begin van de glutenhype (2013) schreef ik een blog over de voor- en nadelen. Ondertussen merk ik dat mensen steeds meer het verschil zien tussen de ‘hype’ en echte glutenintolerantie. En dat uit eten gaan en gesprekken met onbekende mensen dus weer makkelijker worden. Ervaren jullie dat ook?

5 jaar glutenvrij!

Hoera, Mirthe is vandaag 5 jaar glutenvrij! Om dat te vieren en te belonen dat we er zo goed mee om gaan, vieren we dat met koekjes.glutenvrije-koekjes

Glutenvrije biertjes

glutenvrije-biertjes

Wat kwam de postbode net met een leuk pakket! 8 verschillende glutenvrije biertjes van hellobier.nl. Ik ben benieuwd!

Baksel van dochters

Een appel-chocoladetaart, gemaakt (en versierd!) door mijn dochters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*