Facebook berichten sept. ’16

logo ikbenglutenvrijSommige berichten komen niet hier op de website, maar wel op mijn Facebook-pagina. Hieronder deel ik mijn belangrijkste Facebook-berichten van de afgelopen tijd.

Wil je de berichtjes eerder zien? Volg mij dan op Facebook!

Glutenvrije zaterdag bij Hoeve Ravenstein

Aanstaande zaterdag zijn wij van de Coeliakiemaand met een kraam aanwezig op de Glutenvrije Zaterdag bij Hoeve Ravenstein in Baarn! We staan voor jullie klaar met informatie, lekkere glutenvrije hapjes, een leuke winactie en kleurplaten voor de kids!

Zien we jullie zaterdag?

glutenvrije-zaterdag-20161001

Ontbijt en Lunch bij De Glutenvrije Winkel

de_glutenvrije_winkel-ontbijt-en-lunch

Pinterest

Jullie weten dat ik mijn pinterest-pagina aan het update ben. Daarbij horen natuurlijk ook nieuwe borden die ik wil volgen. Heb je een tip? Ik hoor h'm graag!

Lunch!

20160925-lunch

Heerlijke lunch-salade met appeltjes, kaas, appelstroop, walnoten en een beetje olijfolie, peper en zout.
 

Is de hype voorbij?

Vorig jaar schreef glutenvrije mama 'Is de hype voorbij?' Naar aanleiding van Google-getallen. Vandaag keek ik weer naar de getallen: De zoekterm 'glutenvrij' blijft dalen, maar de zoekterm 'coelakie' ook…
(En de zoekterm 'gluten' is vele malen hoger, maar is ook op z'n retour)
 

Heel Holland bakt

Is het jullie ook opgevallen dat de thema's van Heel Holland bakt hetzelfde zijn als bij The great Brittish bake off? Binnenkort ook een glutenvrij brood bakken, net als bij de Britse versie?

(Dat nog afgezien van de vraag of presentator André van Duin coeliakie heeft of niet).

 

 

Glutenvrije zaterdag

 glutenvrije-zaterdag

 

Pastasalade

pasta-salade

#bakjeseten, pastasalade naar recept van Glutenvrije mama

 

Gevulde courgette

gevulde-courgette

Eerder deze week aten we pastasalade, naar recept van Glutenvrije mama. Nu alweer een recept van haar: gevulde courgette. Maar vanaf nu moet ik me gaan focussen op recepten van Stories of a coeliac, vanwege een #foodswap van de glutenvrije bloggers.
 

Coeliactive

www.Coeliactive.nl is live!
Coeliactive is de vernieuwde jongerenvereniging van de NCV, voor iedereen van 16 t/m 26 jaar met coeliakie! Op Coeliactive.nl zullen wekelijks nieuwe producten/nieuwtjes worden besproken en activiteiten worden aangeboden. Coeliactive hoopt alle jongeren met coeliakie te informeren over 'all things gluten free'.
Heb jij een goed idee voor de site en/of wil je graag bijdragen? Mail jongeren@glutenvrij.nl!

 

Lijstje aangevuld

Ik heb mijn lijstje UITSLUITEND GLUTENVRIJ aangevuld met La Polenteria in London: https://ikbenglutenvrij.nl/uitsluitend-glutenvrij/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*