Facebookberichten nov. 2021

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand o.a. de 2e winkel met heerlijke glutenvrije croissantjes, video’s van Jeandrine en ik vraag jullie naar jullie tips voor glutenvrij- en kindvriendelijke restaurants.

2e winkel Craft Coffee & Pastry

Dinsdag 30 november a.s. openen wij onze 2e winkel van Craft Coffee & Pastry aan de Markt 64 in Almere Haven. Kom je ook langs? Je blijft natuurlijk ook welkom in onze winkel in Amsterdam.”

Video’s van Jeandrine

Jeandrine (de beste glutenvrije bakker) heeft van een aantal recepten een video opgenomen.

Kindvriendelijke restaurants?

NOEM JOUW KINDVRIENDELIJKE, GLUTENVRIJ VRIENDELIJKE RESTAURANT
(graag met speelgelegenheid en wat je er glutenvrij kan eten)

Op mijn site stond een kaart. Een kaart met bijzondere restaurants waarbij een te gekke speeltuin is of grote speelzolder. En natuurlijk kan er goed glutenvrij gegeten worden. Helaas bestaat deze kaart niet meer. Helpen jullie mee om deze opnieuw op te bouwen?https://ikbenglutenvrij.nl/glutenvrije-kaarten/

Oliebollenlijst 2021

glutenvrije-oliebollen

Met Zonder Gluten: “Ja hoor, daar is tie weer! DE lijst met adresjes waar jij je glutenvrije oliebollen of appelbeignets kunt gaan scoren dit jaar. We kregen zoveel positieve reacties op onze vraag of de lijst er dit jaar ook weer moest komen, dat we direct aan de slag zijn gegaan. Super leuk, een lekker klusje. Wij zijn afhankelijk van waar in het land wordt gebakken, dus hopelijk is dat ook ergens bij jou in de buurt! Je vindt onder andere verse oliebollen bij Glutenvrij Bij Claudia Noordwijk, Oui Sans Gluten, De Oliebollenbakkerij, Gebakkraam Richard Voets / Vishandel Voets. en Oliebollenkraam Nico Sterrenberg Schiedam. En er staan nog veel meer adresjes in de lijst!

ps: De foto is van oliebollen die ik zelf gemaakt heb volgens dit recept.

Suikerbrood bij Albert Heijn

Albert Heijn heeft weer glutenvrij suikerbrood!
Wel een mini broodje weliswaar, maar misschien is dat wel makkelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*