Fulltime bloggen

Olivia mailde mij:
Ik heb in Oostenrijk 10 jaar gewerkt als civiel ingenieur. Ik heb me echt volledig op de taart-bouw-kunst gestort en gebruik mijn kennis over statica, project costing en system engineering alleen maar in mijn keuken šŸ˜‰
En jij? Bent je full time blogger / website beheerder of werk je nog als ingenieur?”
Fulltime blogger. Zou ik dat willen?
Een tijdje geleden heb ik gekeken naar mogelijkheden om geld te verdienen met mijn website. Niet om het geld verdienen, want veel zullen blogjes over het glutenvrije leven niet opleveren. Nee, meer om de tijd te verantwoorden die ik er in steek.
Want ik ben geen fulltime blogger. Ik verdien er niets mee. Behalve een goed glutenvrij leven voor Mirthe en mij. Het speuren naarĀ makkelijke recepten en lekkere producten. De laatste ontwikkelingen over coeliakie. Het makkelijk kunnen opzoeken als ik iets niet meerĀ weet.
– Want mijn website heeft een hele goede zoekfunctie! –
En ik vind het leuk om te schrijven. Ik schrijf al vanaf het moment dat ik kan schrijven. Opstellen, kleine verhaaltjes.
Toen wij verhuisden naar de andere kant van het land, schreef ik kantjes vol naar mijn vriendinnetjes in mijn voormalige woonplaats. Met 1 van hen schrijf ik nog steeds. AlĀ zijnĀ de lange brieven/mails vaak vervangen door korte berichtjes.
Het geld verdienen met mijn website vind ik ook te ingewikkeld. Misschien dat ik het Erik eens moet vragen. Want hij is wel (parttime) website bouwer šŸ˜‰
Tenslotte vindĀ ik mijn huidige baan als projectleider civiele techniekĀ veel te leuk!
Ik werk bij een middelgrote gemeente. Hier ben ik projectleider van de wat grotere infrastructurele projecten. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met de herinrichting van een jaren 70-wijk. En het op orde brengen van het onderhoud van de openbare verlichting. Een interessante combinatie van techniek, communicatie, financiĆ«nĀ en planning!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*