Gastblogger voor mamalogisch

mamalogisch

Een tijdje geleden krijg ik van mijn buurvrouw een link doorgestuurd: Gastbloggers gezocht!
Leuk! Dacht ik. Maar dit kost me te veel tijd.
Maar toch bleef het door mijn hoofd spoken…

 Mamalogisch

Mamalogisch is een website over groen, groener, groenst. Het geeft vrolijke & natuurlijke inspiratie over zwangerschap, bevalling, baby, kids, duurzame producten  biologisch en EcoFriendly.

Verhalen vertellen

Waarom bleef het door mijn hoofd spoken? Ik heb geen idee. Ik kende Mamalogisch niet. Ik ben heel blij met mijn eigen blog. Ik heb geen andere blog nodig om mijn verhaal kwijt te kunnen. Toch?

Maar hoe zit het met mijn verhalen die ik niet op mijn eigen site kwijt kan? De verhalen over de gezamenlijke moestuin, de verhalen over mijn worstelingen met het sterke karakter van mijn oudste dochter (7 jr), mijn verhalen als biebmoeder, de pijn in mijn hart/opluchting als ik 's ochtends naar mijn werk vertrek en een verdrietig kind achter laat, mijn eerste 2 kinderen die helaas maar een uurtje mochten leven en mijn drive om coeliakie bekender te maken.

Bekender maken van coeliakie

Dat gaf mij uiteindelijk de doorslag: Ik ga bloggen op mamalogisch!

Ja, op mijn eigen site kan ik nog zo veel vertellen over coeliakie: Veel meer mensen bereik ik er niet mee. Hier komen mensen die (familie met) coeliakie hebben. Niet mensen die vage klachten hebben, maar nog nooit van coeliakie gehoord hebben.

Daarom ga ik bloggen voor Mamalogisch: Om coeliakie bekender te maken en om (daarnaast) alle verhalen te vertellen die ik minder goed op ikbenglutenvrij kwijt kan.

 

3 antwoorden naar “Gastblogger voor mamalogisch”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*