Lijst: Glutenvrij op vakantie

Het was 1 van mijn 15 glutenvrije voornemens voor 2019: “Ken je mijn lijst Glutenvrij in …? Elke stad heeft haar eigen glutenvrije geheimen, elke blogger weet die geheimen van haar eigen stad en van een paar andere steden. Ik zette al deze blogs op een rijtje. Steden in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Er staan nu 67 steden beschreven in 134 verschillende blogs. Zo’n lijst wil ik dit jaar ook maken met vakantie-ervaringen.”

Vandaag schrijven 6 bloggers over glutenvrij op vakantie (onderaan zie je een lijstje met links). Voor mij de stok achter de deur om eindelijk eens die lijst met vakantie ervaringen te maken!

Algemene tips:

Nederland:
België:
Luxemburg:
Duitsland:
Oostenrijk:

Denemarken:

Finland:

Frankrijk:

Italie:

Kroatië

Spanje:

Portugal:

Tsjechie:

Polen:

Slovenië:

IJsland:

Turkije:

Buiten Europa:


#Wijbloggenglutenvrij

Deze bloggers schrijven vandaag ook over hun glutenvrije vakantie-ervaringen.

8 antwoorden naar “Lijst: Glutenvrij op vakantie”

  1. Pingback: #wijbloggenglutenvrij: extra (glutenvrij) verwend worden op vakantie | Ik ben glutenvrij

  2. Pingback: Glutenvrije tips voor Europese steden | Ik ben glutenvrij

  3. Pingback: De 5 beste glutenvrije blogs van mei ’19 | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*