Glutenvrije markt

Het koste wat organisatievermogen, maar ik ben weer naar de glutenvrije markt geweest. – Eenmaal per jaar wordt er in Ede een markt georganiseerd met (bijna) alle glutenvrije leveranciers. Hier kan je lekker proeven, en veel dingen met voordeel kopen –
Erik had andere plannen, dus samen met Eva toog ik richting Ede. Een uur in de file op de A1 gestaan, een hele vervelende cd met kinderliedjes op, allebei een grote zonnebril en zwaaien naar leuke mannen.
In Ede hebben we lekker gesnuffeld. Ik tussen de glutenvrije artikelen en Eva onder tafels, tussen benen en achter gordijnen. Heel veel geproefd, heel veel laten liggen, maar toch met drie tassen vol glutenvrije artikelen weer naar huis. Gekregen en gekocht. Vooral de kibbeling ben ik benieuwd naar!
Ik heb gesproken met Caroline van het prevent CD programma, gesproken met de banketbakker van het nieuwe merk CVV en stroopwafels van Le Poole geproefd die ik niet het kopen waard vond (al vond de verkoper dat er geen verschil in smaak was met de echte). Dan houdt ik het liever bij de veel te dure stroopkoeken van Kwakmann…
Tot slot hebben we allebei een softijsje gegeten, met glutenvrij ijshoorntje natuurlijk. Wat makkelijk om gewoon Eva’s lekkende ijs en weg te kunnen likken!