Glutenvrije tips voor de horeca-ondernemer

Ik schrijf deze blog terwijl ik op mijn werk aan mijn avond-prakkie zit. Ik heb straks een bewonersavond. Ik ga ca. 100 bewoners uitleggen hoe wij hun straat gaan herinrichten. Op zo’n avond ga ik nooit uit eten, ook al moet ik een paar uur overbruggen tussen werkdag en bewonersavond. Ik wil er zeker van zijn dat ik niet ziek wordt.

Ja, er zijn maar weinig restaurants die ik 100% vertrouw. Waar ik zo veel vertrouwen heb dat ik er zelfs vlak voor een presentatie zou gaan eten. Restaurantshouders, koks, dat kan toch anders?

Vandaag in #wijbloggenglutenvrij: tips voor de horeca-ondernemer.

Had ik al gezegd dat ik zo meteen weg moet?
Daarom ga ik niet alle tips op een rijtje zetten.
Wat ik wel doe, ik blog-artikelen op een rijtje zetten die al uitgebreid beschreven waarom en hoe een horeca-ondernemer echt goed moet opletten als er iemand met coeliakie bij hen wil eten.
Ik begin met tips voor de mensen met coeliakie zelf:

En vervolgens: Glutenvrije tips voor de horeca-ondernemers, koks en obers:

Wie doen er mee?

Nog meer tips? Ook deze blogs geven vandaag glutenvrije tips aan koks en ander horeca-personeel.

doemijglutenvrij.nl
smaakvolglutenvrij.nl
hetmeisjemetdevoedselallergie.nl
koosglutenloos.nl
glutenvrijkind.wordpress.com

Deze vind je misschien ook interessant

Één reactie op “Glutenvrije tips voor de horeca-ondernemer

  1. Pingback: Tips voor restaurants - smaakvolglutenvrij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *