Glutenvrije workshops – Theefeestje

In mijn zoektocht naar glycerine kwam ik bij Theefeestje.
Theefeestje is een leuke bak-winkel in het centrum van Amersfoort (vlak bij Theeschenkerij Someting Else!). Ze verkopen taart-dingen: ingredienten, de decoraties, etageres, servies, etc. Ook glutenvrij!

Afgelopen zaterdag raakte ik in gesprek met de eigenaresse. Zij vertelde dat zij voornamelijk leven van de workshops: Zelf een high-tea maken (en opeten), cupcakes en taart decoreren en bonbons maken.
Dit doen ze op verzoek ook glutenvrij en/of lactosevrij!

Als er een groep is waarvan 1 persoon glutenvrij moet, doet de rest gezellig mee.
En volgens haar merken de meeste mensen dat niet eens. šŸ˜‰

 

3 antwoorden naar “Glutenvrije workshops – Theefeestje”

  1. Pingback: #glutenvrije tips in Amersfoort | Ik ben glutenvrij

  2. Pingback: Kookboek: Heerlijk glutenvrij bakken – Phil Vickery | Ik ben glutenvrij

  3. Pingback: Glutenvrij in Amersfoort, overige tips | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*