(glutenvrije) kookboeken

In deze decembermaand kijken de meesten van ons wat vaker in een kookboek. Om inspiratie op te doen voor het kerstdiner, of gewoon om iets lekkers te maken in de kerstvakantie.
De komende dagen bespreek ik een aantal kookboeken.

Ik heb de afgelopen tijd een aantal kookboeken gekregen en gewonnen:

Deze boeken zal ik de komende week bespreken.

Daarnaast zie ik veel (glutenvrije) kookboeken langs komen. Die ik helaas nog niet in mijn bezit heb (en dus niet kan bespreken), maar die ik wel onder jullie aandacht wil brengen.

  • De receptenboeken van Jeandrine.
    Haar recepten gebruik ik heel vaak. Het zijn echt goede, makkelijke recepten. Maar ik pluk ze van de website. Onlangs is haar 2e receptenboek uitgekomen, hierin staan ook recepten die niet op de site staan.
  • De glutenvrije man schreef onlangs over 2 tijdschriften die nu in de winkels liggen: Lekker zoet & Glutenvrij en 100% lekker. Lees zijn blog hierover!
  • Bonen! van Joke Boon.
    Ze at een jaar lang iedere dag iets met peulvruchten. Leuk, lekker en gezond!
    Binnenkort komt haar boek Bonen! uit. Extra toepasselijk in dit jaar van de boon en nu het voedingscentrum adviseert om meer peulvruchten te eten.

En hebben jullie de kerstdiners van mijn collega-bloggers in het Glutenvrij magazine al gezien?

  • De glutenvrije man maakt Sigara Börek, Varkenshaas met bacon en Pizookie.
  • Mijn Serendipity maakt een Proeverij van verschillende soorten vis, Gehaktbrood met cranberries en appel en als nagerecht een Chocolade trio.
  • Glutenvrije mama maakt Hors d’oeuvres, Gehaktbrood en een toetje (ben ik vergeten)….
  • Stories of a coeliac heeft haar recept nog niet online staan.

Deze vind je misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *