Goed Paasweekend!

Dit paasweekend weer 2 goede ontdekkingen gedaan:

In de Glutenvrij van april stond een broodrecept met crème fraiche. Vandaag eindelijk eens uitgeprobeerd en wat een ontdekking! Mijn brood ziet er eindelijk lekker bruin uit en is weer wat minder korrelig.

Mijn broodrecept is nu:
450 gram Finax (bruin, wit of een combinatie),
500 ml melk,
1 ei,
scheutje olijfolie,
snufje zout,
theelepel suiker,
½ theelepel gedroogde gist,
eetlepel gelatinepoeder,
4 eetlepels zaadjes en pitjes,
1 eetlepel crème fraiche

Mijn 2e ontdekking was de speciale frambozen paastaart van de Albert Heijn. Mmmm! Ik heb bijna mijn bordje er bij op gegeten! Jammer dat dit een eenmalige actie is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *