haverbrood

Afgelopen week bestelde ik haverbrood van broodpakket, want in de reclame.
Ik had het brood geproefd op de glutenvrije markt en het was heerlijk!
Alleen jammer dat je het per 9 of 19 broden moet bestellen… Dus heb ik mijn glutenvrije omgeving gemobiliseerd en samen kochten we 19 broden.
Gister en vandaag was het een gezellig komen en gaan van mensen die de broden kwamen halen.

Ik heb een paar broodjes in de vriezer. En 1 broodje ligt klaar om gegeten te worden. Ik kan nauwelijks wachten, maar om nu om 10 uur ’s avonds een boterham met kaas naar binnen te werken…

Krijg hele goede reacties van de andere Sofie’s: Dit brood is 10 x lekkerder dan wat ik nu steeds bij AH koop

7 antwoorden naar “haverbrood”

 1. Ja, het is inderdaad heerlijk brood! Erg gezond!
  Overigens neemt mijn moeder het ook al een tijd en zij heeft Diabetes II. Sinds zij het in plaats van ‘gewoon’ brood neemt (vanaf maart 2012 ong) is ze 10 kilo afgevallen en van 14 eenheden insuline spuiten terug gegaan naar 8 eenheden per dag. Top!
  Ook wij bewaren het brood in de vriezer en wat we gebruiken in de koelkast.
  Ik kan ook niet wachten om een sneetje te nemen, vooral als je het eerst nog even in de broodrooster doet, dan boter en een plakje kaas….mmmm.

 2. Pingback: zoektoch naar lekker en gezond brood | Ik ben glutenvrij

 3. Pingback: Broodpakket.nl | Ik ben glutenvrij

  • AH verkoopt sinds deze week geen stevig haver meer. Ze hebben ander brood dat als haverbrood wordt verkocht. Het ziet er vrijwel hetzelfde uit, maar op de ingrediĆ«ntenlijst komt maar liefst vijf keer het woord tarwe voor.

   • inderdaad. Appie heeft een andere leverancier en daardoor het super lekkere stevig haverbrood niet meer. De vervanger zit vol tarwe en is totaal anders. Echt balen is dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*