Hoe volg je al die glutenvrije blogs?

Vorige week startte ik de Facebook-groep Glutenvrije bloggers.

Heb jij een blog over glutenvrij en coeliakie/glutensensitiviteit?
Je bent van harte welkom! Deze groep is voor vragen, voor meetings, voor …

Bij de aanmeldingen zaten inderdaad vooral bloggers, maar ook mensen die er over denken om een blog te starten en inspiratie willen. Of mensen die gewoon al die glutenvrije bloggers willen volgen.
Daar is deze pagina niet voor bedoeld. Maar hoe volg je dan wel al die glutenvrije blogs?

Glutenvrije bloggers volgen

Op mijn site staat een lijst met alle blogs over coeliakie/glutenvrij.
Je kan natuurlijk regelmatig al die blogs langs gaan. Je kan ook ze allemaal via Facebook en/of Instagram volgen. Of (waar mogelijk) inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je niets mist van die blog. Maar deze manieren kosten veel tijd en soms mis je wel eens wat.

Ikzelf ben heel blij met Bloglovin’. Hiermee volg ik op het moment 172 blogs. Zodra er een nieuwe blogpost online komt, komt deze keurig in mijn lijstje te staan. Zo kan ik heel snel zien welke blogs ik het waard vind om te lezen en welke ik meteen weg klik. En ik kan heel makkelijk collecties maken, waarmee ik bijvoorbeeld de beste glutenvrije blogs van die maand op een rijtje zet.

Ben van Blogtrommel zette nog meer tips op een rij voor het volgen van veel blogs: Hoe kan ik makkelijk meerdere blogs volgen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*