In de herhaling: restaurant Dara

Mijn roeimaatje gaat binnenkort trouwen.
Afgelopen zondag vierden we haar vrijgezellenfeestje. We speelden ‘Wie is de Mol’. Leuk! Daarna gingen we eten bij Dara.

In februari at ik daar al een keer (klik hier). Nu is mijn indruk beter dan toen. De muziek was netjes op de achtergrond en de bediening was meewerkend en vrolijk. En het belangrijkste: het eten was goed. Ondanks dat er in onze grote groep iemand met coeliakie en iemand met histamine-intoleratie zaten.

Een goed voorbeeld: Bij mijn toetje zaten chocolade-bolletjes. Ik vertrouwde ze niet helemaal en deed navraag bij de bediening. Hij vertelde dat hij het ook niet helemaal vertrouwde en het 3 keer had nagevraagd bij de keuken en uiteindelijk zelfs de verpakking had gelezen!
– De bolletjes waren gemaakt met rijstemeel, dus glutenvrij. –

2 antwoorden naar “In de herhaling: restaurant Dara”

  1. Pingback: #glutenvrije tips in Amersfoort | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*