Koopmans glutenvrije pannenkoekenmix

Koopmans glutenvrije pannenkoekenmix?
Toen ik het las, dacht ik nog dat het niet bestaat. Maar al google-end kwam ik er achter dat Koopmans heel goed bezig is!

Koopmans pannenkoekenmixKoopmans heeft voor de professionele markt (dus de pannenkoekenhuizen en zo) een glutenvrije pannenkoekenmix op de markt gebracht. En dat niet alleen:
Bij de mix leveren ze een starterspakket waarin heel duidelijk staat hoe je een glutenvrije pannekoek moet bereiden en serveren. Daarnaast geven ze een training ‘glutenvrij werken’ die bij de ondernemer in de keuken kan worden gegeven, door het Koopmans Professioneel team dat getraind is door de Nederlandse Coeliaki Vereniging. 
Super!

2 antwoorden naar “Koopmans glutenvrije pannenkoekenmix”

 1. Wij kochten glutenvrij pannenkoekmix van Koopmans .De kleur van dit meel was al veel bruiner van kleur.Maar we hebben er diverse pannenkoeken mee proberen te bakken. Het eind resultaat was gewoon heel erg slecht.Zo kan men geen glutenvrije pannenkoek serveren.In het verleden was deze mix waarschijnlijk van andere samenstelling.Kunt u ons hierover berichten? wij vinden het erg jammer en zoeken voor een oplossing. Vriendelijke groeten A Wieland

  • Ik weet niet hoe de pannenkoeken van Koopmans smaken. Ik weet ook niet wat voor meelsoorten er in hun mix zitten. Ik denk (gezien de kleur) dat er o.a. boekweitmeel in zit.

   Maar een lekker alternatief weet ik wel: Ik ben erg enthousiast over de pannenkoekenmix van Glutenfreewebshop. Zie mijn blog: https://ikbenglutenvrij.nl/?p=8892

   Misschien is het lastig om hier profesionele pannenkoeken mee te bakken. Omdat het geen (bijna) kant-en-klaar beslag is, omdat het beslag meteen voor zo'n 30 pannenkoeken.
   Een oplossing kan zijn om al die pannenkoeken in 1 keer te bakken en in te vriezen totdat er een klant komt.

   Neem anders even contact op met de dames van de glutenfreewebshop. Misschien weten zij een oplossing: http://www.glutenfreewebshop.com/

   Ik ben wel erg benieuwd naar het vervolg. Houdt u mij op de hoogte?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*