Kosten glutenvrij dieet (vervolg)

De kosten van het glutenvrije dieet kan ik natuurlijk ook op een andere manier nagaan: Wat heb ik daadwerkelijk uitgegeven? Helaas heb ik in mijn budget-lijst geen apart kopje ‘glutenvrij’ staan, maar ik kan het aardig terugvoeren.

Afgelopen jaar heb ik 4 keer eten bestelt via www.glutenvrijemarkt.com, gemiddel 90 euro per keer -> 30 euro per maand

Ca. 1 keer per maand doe ik glutenvrije boodschappen bij de Plus/ Jumbo/ Natuurwinkel/ Toko/ Kwakman, gemiddeld 25 euro per keer aan glutenvrije artikelen.

En komen er nog de ‘normale’ boodschappen waar af en toe een speciaal glutenvrije product bij zit. Tja, dat kan ik helaas niet terugvoeren. Zou dat komen op 21 euro per maand, zodat ik weer op de hier onder genoemde 76 euro zit? Kan me nauwelijks voorstellen…