Lunchen bij de Hema

Wisten jullie al dat de Hema gutenvrije ontbijtboxes heeft?
Zo kunnen ook wij in (bijna) elke stad ook een broodje eten!

Gisteren gingen Mirthe en ik deze uitproberen.
De ontbijt/lunchbox bevat een broodje, een kuipje boter, een kuipje pindakaas, cornflakes, een pakje melk en een chocolade-teffreep.
Wij moesten eventjes wachten op onze box (de broodjes moesten nog ontdooit worden, in de magnetron). Ook mochten wij niets omruilen voor iets anders (bv de melk voor koffie of appelsap, of de pindakaas voor kaas). Ik hoorde dat dat bij andere filialen wel kan.

Het broodje was heerlijk en ook het choco-teffreepje is lekker. – Mirthe belegde daar haar broodje mee –
De melk hebben we allebij half opgedronken (van meer wordt ik misselijk). En de restjes gingen in mijn tas mee naar huis.   
Ik vond het meer een ontbijt dan een lunch (zeker gezien de cornflakes).
Maar wat was het gezellig, om samen met mijn jongste dochter een broodje te eten!

4 antwoorden naar “Lunchen bij de Hema”

  1. Ja leuk! Dat je beleg niet mag omruilen vind ik ook een beetje gek. Bij mij zaten er twee kuipjes appelstroop bij, mocht ook niet een daarvan voor iets anders ruilen. Maar sowieso een goed initiatief. šŸ™‚

  2. Wat leuk dat ik dit bericht tegenkom, dat ga ik uitproberen met mijn dochter. Ik ga zometeen even checken of dit ook mogelijk is in Utrecht of Hilversum.

    Groetjes, Emilie

  3. Pingback: #glutenvrije tips in Amersfoort | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*