Marjolein op de Paralympics

High Tea met Marjolein

Al jaren is ze zich sportief aan het voorbereiden.
Al weken is ze zich glutenvrij aan het voorbereiden.

Marjolein Buis speelt morgen haar eerste wedstrijd rolstoeltennis op de Paralympics in Rio!

Marjolein behoort tot de top bij het rolstoeltennis. En ze heeft coeliakie. Ik kom Marjolein regelmatig tegen bij glutenvrije gelegenheden. Zoals bij de High Tea bij Mariet (zie foto boven).
Daarnaast lees ik natuurlijk Marjoleins blog Glutenvrij reizen. Ik vind het interessant om te lezen hoe ze zich overal een glutenvrije maaltijd weet te krijgen. Ben benieuwd naar de verhalen over Rio.

Voorbereidingen

Ze probeerde te achterhalen of in het Olympisch dorp glutenvrij eten te krijgen is. Uiteindelijk kreeg ze een foto van een rijk gevulde kraam met allerlei glutenvrij brood. Maar niet verpakt. Zou het nog lekker zijn in de Braziliaanse zon?

En zoals ze op de Facebookpagina van Peaks schrijft:

Er gaat ook nog een koffer mee, die ik onder andere vul met eten. Ik wil niet het risico lopen dat het voor mij niet goed genoeg voor elkaar is, dus er zal een hele verzameling ontbijtvlokken, proteïnepoeders, brood, beleg et cetera vanuit Nederland mee naar Rio gaan.

Marjolein, heel veel succes met de wedstijden!

Van de normale Olympische spelen heb ik haast niets gezien, het interesseert mij niet. Maar Marjolein houd ik in de gate.
Lees hier wanneer er tv-uitzendingen over de paralympics zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*