Mijn 10 glutenvrije voornemens voor 2018

Al een aantal jaar stel ik een lijst op met (goede?) glutenvrije voornemen.
Elk jaar kan ik er aantal wegstrepen, een aantal schuiven door naar het volgende jaar en een aantal blijven voorlopig op mijn lijstje staan. Gewoon omdat ze elk jaar terug komen. En natuurlijk komen er elk jaar wensen bij.

Lees snel verder voor mijn 10 glutenvrije voornemens voor 2018.

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij . Negen glutenvrije bloggers vertellen vandaag ook hun glutenvrije voornemens. Kijk snel onder aan deze blog voor de links naar de andere bloggers.

 1. De voorraadkast leeg eten.
 2. Elke week een recepten maken van mijn lijst Recepten te maken. Dit is een lijst met recepten die ik nog nooit gemaakt heb, maar erg graag een keertje wil uitproberen. De resultaten vind je op Instagram onder #eindelijkoptafel.
 3. Naar The Free From shop, een volledig glutenvrije winkel in Apeldoorn.
  Ben ik tot mijn spijt nog steeds niet geweest. Terwijl ik regelmatig langs Apeldoorn rij. Langs ja. Om te voorkomen dat ik de volgende keer er weer lang rij, maakte ik een lijstje met andere, glutenvrije dingen die in Apeldoorn te doen zijn: Glutenvrij Apeldoorn.
 4. ​Naar The Welsh Bakestone, een volledig glutenvrije bakker in Den Haag. En meteen een dagje Scheveningen/Den Haag er aan vast plakken!
 5. Weer naar De Ontmoeting in Nijmegen, een volledig glutenvrij tapasrestaurant.
 6. Of naar 1 van de andere volledig glutenvrije winkels in Nederland.
 7. Een leuk, glutenvrij feest organiseren omdat we met z’n 4-en 100 zijn geworden.
 8. Naar de Nederlandse Coeliakie dag op 14 april, inclusief glutenvrije markt
 9. Mei Coeliakiemaand!

coeliakiemaand

10. Afgelopen tijd plaatste ik op maandag en vrijdag een blog. Dit ga ik doorzetten. Het is beter te combineren met de rest van mijn drukke leven dan het vorige schema (op alle oneven dagen).

In deze blogs zal ik regelmatig schrijven over de medische weetjes op coeliakie-gebied. En verder gaan met de interviews die de verschillende aspecten van het glutenvrije spectrum belichten. Daarnaast blijven de beste glutenvrije blogs van de maand, de Facebook-berichten en #wijbloggenglutenvrij vaste onderdelen. En tenslotte blijf ik natuurlijk heel veel glutenvrije lijstjes maken en schrijven over ons glutenvrije leven.

Daarnaast zal ik regelmatig gastblogs blijven schrijven voor andere weblogs. Voor een grotere bekendheid van coeliakie en het glutenvrije leven. Hier vind je het lijstje van gastblogs die ik al geschreven heb.

Oh ja, had ik al verteld dat mijn enige goede voornemen voor dit jaar is om rustiger aan te doen? 😉

Nog meer glutenvrije voornemens

Wil je nog meer glutenvrije voornemens lezen? Kijk dan snel bij de andere bloggers!

Koos Glutenloos
Glutenvrij kind
Maak het glutenvrij
Glutenvrije reizen
Smaakvol glutenvrij
Home of comfort
Annemiek Nauta
Met zonder gluten
Doe mij glutenvrij

3 antwoorden naar “Mijn 10 glutenvrije voornemens voor 2018”

 1. Pingback: Glutenvrije voornemens voor 2018 #wijbloggenglutenvrij – GlutenVrijKind

 2. Pingback: Glutenvrije voornemens #wijbloggenglutenvrij - Smaakvol Glutenvrij

 3. Pingback: #Wijbloggenglutenvrij | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*