Tijdens #wijbloggenglutenvrij van Juli schreef ik het al:
"Coeliakie heeft vooral invloed op mijn lunch. Binnenkort plaats ik een blog met fotootjes van mijn lunches."
Manlief maakte een runderstoofpotje met groentes voor thuisgehaald. Vandaag eet ik een restje als lunch met quinoa.
Veldsla (zelfgekweekt met de AH moestuintjes) met peer en blauwe kaas en een dressing van balsamico.
Salade met tomaatjes, kapucijners en dressing van oa honing. Met een Essential Fibre Crispibread van Orgran Natural Foods, belegd met geitenkaas.
Tomatensoep van Consenza. Met Surdegsknacke van Finax.
Ik kijk regelmatig in de voordeelbakken van de supermarkten. Hier liggen vaak glutenvrije artikelen in. Deze komt van de Albert Heijn. En laatst bij de Jumbo lagen er zoutjes voor 50 cnt.
Rijstwafel met zelfgemaakte humus en plakjes appel.
Leuke en lekkere lunch pakketjes heb je gemaakt.