Mijn verhaal op Miss Glutenvrij: Coeliakie en zwangerschapsproblemen

william bouguereauMiss glutenvrij plaatste in december het verhaal van Marit. Artsen dachten dat zij een eetstoornis had, het bleek coeliakie te zijn.

Onder aan het artikel stond de oproep: “Wil jij net als Marit jouw persoonlijke verhaal vertellen zodat anderen er wat aan hebben? Dan nodig ik je uit jouw verhaal te doen op mijn website”

Vandaag staat mijn verhaal op Miss Glutenvrij.

4 antwoorden naar “Mijn verhaal op Miss Glutenvrij: Coeliakie en zwangerschapsproblemen”

 1. Hoi Mirjam,

  ik las je blog over zwangerschap en Coeliakie. Je benoemt daarin dat je oliebollen mist. Geen idee waar je woont, maar in Almere-buiten zit http://www.specialetaarten.nl Ik heb daar afgelopen december glutenvrije oliebollen met rozijnen (en stukjes appel) besteld en mijn dochter (ook Coeliakie) en ik vonden ze erg lekker. Een kennisje van mij die vorig jaar nog gewone oliebollen at, maar sinds begin 2014 glutenvrij eet vond ze ook erg lekker. Misschien heeft iemand hier iets aan? 

  Hartelijke groet,

  Monique 

   

  • Wat lief dat je meedenkt Monique.

   Maar ik bak al jaren zelf oliebollen. En deze vind ik veel lekkerder dan alle andere oliebollen die ik tot nu toe geproefd heb. Glutenvrij en glutenvol. šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*