Nederlandse Coeliakie dag 2015

denise en mirjamSamen met Denise van Glutenvrijeblog.nl ging ik afgelopen zaterdag naar de Nederlandse Coeliakie dag. We hebben heel veel mensen gesproken, een aantal lezingen gevolgd en we gingen ook nog even langs de glutenvrije markt.

Ik was van plan om (haast) niets te kopen. Ik had net een grote bestelling gedaan en ook daarvoor waren mijn kasten al vol… Dat is redelijk goed gelukt: Toen wij om half 12 aan shoppen toe kwamen, was het grootste deel al uitverkocht. Uiteindelijk kocht ik:
– poffertjesmix van Lisa’s choiche
witte broodmix van Lisa’s choice
– 8 haverbroden van Mam’s Mikske
– 1 zak witte bolletjes van Mam’s Mikske
– 2 vruchtenbroden van Genius (vind Mirthe zo lekker en is niet meer te krijgen in onze AH)

Maar alle gesprekken en gesprekjes vond ik veel leuker! Met:

201504180320150418022015041801

Edith van Glutenfreewebshop
Harmke van MissGlutenvrij stond bij de stand van Schar.
Sandra van Dionglutenvrij
Gerda van Glutenvrijhoorterbij
Karin van de glutenvrije bakles die ik afgelopen woensdag volgende (verslag komt)
andere bakinstructrice Gea
Valentine van Gluuts
Sabine Vriezinga van Prevent CD
Bianca, directeur van NCV
Marieke, communicatieadviseur van NCV
de meiden van Jong en Glutenvrij
en dan vergeet ik er vast nog een aantal…

En de lezingen? Die vind je in deze blogs:

3 antwoorden naar “Nederlandse Coeliakie dag 2015”

  1. Pingback: Lezing: Recht op gezonde voeding | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*