Nog 1 nachtje slapen…

Sinterklaas-glutenvrij

Nog 1 nachtje slapen en dan komt de goedheiligman aan in ons kikkerlandje.
Ook voor glutenvrije kinderen een groot feest. Al kost dat ons, glutenvrije ouders, vaak wat extra voorbereiding. Ikzelf ben er ondertussen al aardig bedreven in. Dit is immers al ons 5e glutenvrije Sinterklaasfeest! Hieronder zet ik een aantal blogposts met tips van de voorgaande jaren op een rijtje.

Vijf jaar geleden schreef ik een blog over glutenvrije kinderen en Sinterklaas. Hoe blijft het sinterklaasfeest leuk voor je glutenvrije kind? Hoe voorkom je dat je kind zich buitengesloten voelt?

Vier jaar geleden schreef ik een blog over Sint-lekkers. Met veel tips voor glutenvrij Sinterklaas lekkers. Zelf te maken, of zelf te kopen.

Drie jaar geleden schreef ik een artikel over Sinterklaas op school. Hoe ga je om met het Sinterklaasfeest op de school van je kind?

En hoe zorg je dat je jezelf niet over de kop werkt? Twee jaar geleden schreef ik een eerlijke blog, waarin ik me ernstig af vroeg waarom ik Sinterklaas het leukste feest van het jaar vind.

Vorig jaar plaatste ik een foto-compilatie van mijn sint-voorbereidingen.

Dit jaar zijn er weer intochten met glutenvrije Pieten. Waar? Dat vind je op de site van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Eén antwoord op “Nog 1 nachtje slapen…”

  1. Pingback: #wijbloggenglutenvrij: Glutenvrij Sinterklaas | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*