Olivia’s Bakery

oliviasbakerylogo

Op Olivia’s Bakery lees ik een mooi verhaal: Olivia wil een taart bakken omdat haar broer 1 jaar getrouwd is. Een taart waar iedereen van kan smullen, ook zijn kleine nichtje met gluten- en lacose-intolerantie.

Uiteindelijk is die eerste glutenvrije en lactosevrije taart uitgegroeid tot een ‘winkeltje’ met ‘goede en smaakvolle producten, die net zo goed smaken als ze er uit zien’. Olivia’s Bakery is gespecialiseerd in gluten- en lactosevrije feesttaarten, cupcakes, koekjes en alles wat er nog van bloem en suiker gemaakt wordt. Op verzoek zelfs suikervrij. En omdat zij Oosterrijks is, zijn de taarten natuurlijk ook heel Oostenrijks.
Ik mail Olivia en krijg een mooie slogan terug:
Ik heb in Oostenrijk 10 jaar gewerkt als civiel ingenieur. Ik heb me echt volledig op de taart-bouw-kunst gestort en gebruik mijn kennis over statica, project costing en system engineering alleen maar in mijn keuken ;-)”

Alles wat zij verkoopt, is aangepast op de allergieën en intoleranties van de klant. Vandaar dat er niet echt een ‘menu-kaart’ op de website te vinden is.

Levering in Schiedam is gratis, in de omgeving van Schiedam tussen de € 3,50 en € 7,00. In de rest van Nederland volgens de tarieven die genoemd zijn in de Algemene Voorwaarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*