restaurant BIS in Utrecht

2014-07-06 13.15.02Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendin een lunch cadeau. Of eigenlijk: Onder het genot van een lunch (en zonder aandacht vragende kinderen en mannen) lekker bijkletsen. We gingen naar BIS in Utrecht. In het centrum, zodat we daarna nog konden shoppen.

Toen we aankwamen, was er nog geen glutenvrij brood op voorraad. Dat moest nog geregeld worden. Ach, 15 minuten extra bijpraten vonden wij geen probleem. We zaten aan het open raam, met zicht op de gracht. Heerlijk!

En toen moesten we iets uitzoeken van de kaart. Dat was wel een probleem! Want er stonden zo veel lekkere dingen op de kaart dat we maar moeilijk konden kiezen. En ik mocht alles hebben, ze zouden het voor mij aanpassen!

Ik koos voor een broodje met gegrilde groenten en geitenkaascreme.
Mijn vriendin koos voor een broodje met gegrilde runderlende, rucola en tomatenpesto.

Het zag er heerlijk uit. Maaruh, die versiering bovenop, een paar paprika-chipjes, zijn die glutenvrij?
Het lijkt op pringels en volgens mij zijn die niet glutenvrij.

De serveerster vroeg het nogmaals na bij de keuken en kwam daarna (op ons verzoek) terug met de verpakking. Gluten…
Mijn broodje werd in no-time vervangen door een nieuw, volledig glutenvrij broodje. Waar ik uiteindelijk heerlijk van gesmuld heb.

Kortom: bij restaurant BIS in Utrecht kan je goed glutenvrij lunchen, maar het blijft oppassen.

bis

2 antwoorden naar “restaurant BIS in Utrecht”

  1. Pingback: restaurants: tips voor een glutenvrije maaltijd | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*