Restaurant: Geb en Gaia

geb en gaia_gebouwVorige maand waren mijn ouders 40 jaar getrouwd. Om dit te vieren namen ze ons mee naar Geb en Gaia, in Diepenveen (bij Deventer).
Geb en Gaia is een landhuis midden in een mooi park. Je kan er binnen komen voor gewoon een kopje koffie, of om te eten en zelfs om te slapen!

Op Iens lees ik: "We waanden ons in een boek, een landhuis midden in het bos met taartjes, hapjes, koffie, drankjes, spelende kinderen, loslopende honden en lachende mensen…. Wow!"
Ja, dat is de goede beschrijving!

geb en gaiaWe konden kiezen uit een kaart vol heerlijke gerechten. Sommige gerechten waren niet glutenvrij, maar de meeste konden aangepast worden. Ik koos voor de Falafel en de Kirmizi (gerookte bieten, mango en lauw-warme brie) en Mirthe koos voor frietjes.
En als toetje had ik drie biologische kazen en Mirthe stoofpeer met vanille-ijs (zat eigenlijk ook rabarber bij, maar dat lust ze niet). Het was heerlijk!

En het fijnste was: Wij hadden een 'persoonlijke assistente'. De serveerser heeft een dochter met coeliakie, zij weet dus alles van het dieet. Mijn schoonzusje zei dat ik zowat een dansje ging doen toen ik dat hoorde ;-).

Na afloop doken wij dames nog even de kelder in. Daar is winkeltje met hele leuke tweedehands kleding.

Kortom: Echt een aanrader!

gallery

2 antwoorden naar “Restaurant: Geb en Gaia”

  1. Pingback: #wijbloggenglutenvrij: je leukste glutenvrije ervaring | Ik ben glutenvrij

  2. Pingback: Glutenvrij Deventer | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*