Rose & Vanilla

Via twitter kom ik op de website van Rose & Vanilla.
Daphne maakt gluten- zuivel- pinda- en sojavrije cakejes. De cakesjes zijn te koop verschillende winkels in Utrecht en Amsterdam. In een zakje zitten vier kleine cakejes met de smaakcombinaties: amandelen&citroen, rozen&vanille, vanille&chocolate chips en chocolade&hazelnoten.De prijs is 3,25 euro per zakje. Ze schijnen erg lekker te zijn. Maar ik heb ze helaas nog niet geproefd.
 
Daphne is begonnen met bakken toen haar dochtertje slecht tegen gluten en lactose kon. Ondertussen kan het meisje gelukkig alles weer eten. De eerste jaren moest haar lijfje kennelijk wennen. Maar de liefde voor allergie-vrij bakken is gebleven!

 

* Op de verpakking staat: Op weg naar gluten-, zuivel-, soja- en pindavrij!
Dit komt omdat de cakejes worden gemaakt in een keuken waar ook gluten e.d. komen. Maar die keuken wordt natuurlijk wel heel goed schoon gemaakt!
Rose & Vanilla is op weg naar een eigen, allergie-vrije keuken.

 

4 antwoorden naar “Rose & Vanilla”

  1. Pingback: Rose & Vanilla – locaties | Ik ben glutenvrij

  2. Hoi, ik heb een vraagje over de cakejes van Rose and Vanillia. Ik heb deze net gekocht omdat een vriendinnetje van mijn dochtern coeliakie heeft. Ik vind het leuk dat zij ook iets lekkers heeft op het kinderfeestje. Ik zie nu dat de cakejes wel glutenvrij zijn (want geen ingredienten met gluten) maar niet in een glutenvrije keuken worden bereid. Ik ga ervan uit dat er weinig kans is op kruisbesmetting, maar ben toch wat bezorgd. 

    Kun je me misschien mailen over jou ervaring hiermee? Ik hoor het graag, want wil klachten voorkomen! Bedankt!! 

    • Volgens mij worden ze tegenwoordig wel in een glutenvrije keuken bereid. Ik heb ze vorig jaar gegeten en ik vond ze heerlijk! (en totaal geen last gehad, al zegt dat niet altijd iets).

      Ze gaan heel goed om met kruisbesmetting. Ik denk dat er geen reden is om te wantrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*