Rosies Food.

Op Miss Glutenvrij lees ik een blog over Rosies.
Rosies ken ik al. Ik koop af en toe havermout en de haverpap met appel. (Zie mijn blog over havermout).
Maar op de blog van Miss Glutenvrij zag ik een nieuw product: Little Rosies. Ontbijtgranen, speciaal voor kinderen in een leuke verpakking. Die moet ik hebben! Misschien gaat Mirthe daarmee goed ontbijten…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik mailde Rosies Food met de vraag waar ik deze kan krijgen. En kreeg een leuke mail terug:

Al onze verkooppunten (ook webshops) staan vermeld op onze website www.rosies-food.nl. Deze winkels kunnen onze producten ook gewoon voor je bestellen. Little Rosies is een vrij nieuwe productlijn en ze hebben het misschien nog niet standaard in hun assortiment.
Wij zagen dat je een mooie informatieve website hebt over glutenvrij leven. Wij zijn een jong, klein bedrijf en we zoeken naar manieren om onze producten onder de aandacht te brengen. We zouden je graag ons assortiment toesturen, want we zijn trots op onze producten. Als onze producten je bevallen zouden we het heel fijn vinden als je dat op je website laat weten en/of een linkje naar onze website plaatst.

Nou, graag!
Een paar dagen later kregen we een grote doos met de producten van Rosies. Fantastisch! Ik voelde me net een kind in een snoepwinkel. En de kinderen waren erg blij met de doos 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In mijn volgende blogs zal ik de producten van Rosies beschrijven.
Op 15 januari schijf ik over de Little Rosies.
Op 17 januari schrijf ik over de Flakes & Fruit
Op 19 januari schrijf ik de Crunchy’s
Op 21 januari schrijf ik over de Muesli’s
Op 23 januari schrijf ik over de Havermout

2 antwoorden naar “Rosies Food.”

 1. Leuk dat er reviews komen! 

  De sneeuwpopverpakking valt alleen niet onder de Little Rosies maar is een special die alleen rond de wintertijd verkrijgbaar zal zijn.

  Een kleine verwarring dus omdat de verpakking en het uiterlijk heel erg lijkt op de Little Rosies maar zoals je kan zien is het logo wel normaal en verschilt dus van de Little Rosies. 

  Kijk uit naar de reviews,

   

  Groetjes Jetske. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*