SPAM je blog!

Dit is mijn 333e post!
Bij Liliane (van Your Daily Intake) mocht je spammen bij haar 100e en 200e post. Dit vind ik zo’n leuk idee, dat ik het heb overgenomen. Dus Spam, Spam, Spam!

spam

Vertel iets over je blog, je webshop, je twitter-accound, facebook-pagina of gewoon waarom jij mijn blog leest. Ben jij ook glutenvrij?
Je mag ook een website van iemand anders noemen, waarvan je vindt dat ik die eens moet lezen.

Ik ben erg benieuwd!

3 antwoorden naar “SPAM je blog!”

  1. Ik lees je blog omdat ik inderdaad ook glutenvrij ben. Ik vind het zeggen van ‘ik ben glutenvrij’ nog steeds grappig, net zoals iemand zegt ‘ik ben vegetarisch’, nee dat ben je niet, je bent van vlees en bloed 😉
    Zeg het zelf overigens ook altijd hoor haha.
    Goed om een lang verhaal kort te maken, jij kent mijn blog al, anderen misschien niet. Ik ben die Lilian(n)e die hierboven genoemd wordt. En ik schrijf over fijne hebbedingetjes, DIY projecten en zo nu en dan ook glutenvrije onderwerpen! Dat laatste wil ik in 2013 meer gaan doen maar dan in de vorm van meer recepten. Ik heb mijn oven dan weer terug 😉

  2. Pingback: Your Daily Intake | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*