Taart!

Vandaag heb ik voor het eerst in mijn glutenvrije bestaan een taart gebakken!
Ja, ik had wel eens cake gemaakt, koekjes gebakken, een monchoutaart gemaakt, maar nog nooit echt een glutenvrije taart gebakken. Vandaag wel, een echte slagroomtaart, op bakles in IJsselstein.
Met een groep van zo’n 16 personen, hadden we een les-keuken tot onze beschikking. Complimenten voor onze ‘juf’ Nettie, die voor iedereen een taartbodem had gebakken en ondanks de drukte iedereen genoeg aandacht gaf. We maakten zelf ook een taartbodem, maar op een warme taartbodem kan natuurlijk geen slagroom worden aangebracht! Ondanks deze voorzorgsmaatregelen is alsnog een groot deel van de slagroom geschift, maar uiteindelijk gingen we (bijna) allemaal weer naar huis met een heerlijke taart een een taartbodem. Erg gezellig en veel geleerd over de trucjes bij het glutenvrij bakken.

Deze vind je misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *