taarten versieren

Twee jaar geleden kwamen we voor het eerst bij elkaar: Een groepje onbekende mensen, allemaal uit Amersfoort en omgeving, allemaal met coeliakie. Een etentje, waarbij je alles kan eten wat op tafel komt, waarbij je ervaringen kan uitwisselen over de coeliakie en het glutenvrije leven. Het beviel zo goed, dat we sindsdien elk half jaar bij elkaar komen. Meestal onder het genot van een etentje, waarbij iedereen iets lekkers mee neemt. Maar ook hebben we een keer genoten van een heerlijke high tea bij Someting Else. En vandaag kwamen we bij elkaar om taarten te versieren onder leiding van Erica, bakinstructrice van de NCV en eigenaresse van //www.glutenvrijgemak.nl

Het is helemaal in, taarten versieren! Maar wat zijn de tips en trucs van het versieren, wat zijn de tips en trucs van het glutenvrij taarten versieren?
Erica en haar dochter kwamen aan met kratten vol interessants: Erica en haar dochter hadden kratten vol interessante inhoud meegenomen: Biscuittaarten, fondant, kleurstof, deegrollers en heel veel leuke uitstekers.

Wat was het leuk om de taarten te versieren! Wat was het gezellig! En wat was het leuk om te zien dat je zelf zo'n mooie taart kan maken!
Ik ben nog niet aangestoken met het taarten-versier-virus, want ik vind een appeltaart eigenlijk veel lekkerder. Maar zo af en toe cupcakes versieren? Ik wil het zeker af en toe doen! En met de tips en trucs die ik van Erica geleerd heb, gaat dat zeker lukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*