The Welsh Bakestone

Oh, dat is fijn! Gewoon ergens binnen lopen, gaan zitten en een broodje bestellen. En dat zonder je druk hoeven te maken over kruisbesmetting. Want alles is glutenvrij!

The Welsh Bakestone is een engelse banketbakkerij.  
Yvette, de eigenaresse, heeft zelf coeliakie, net als 4 van haar kinderen.
Zij komt uit Wales en heeft in Scheveningen de bakkerij geopend. Ze hoopt binnenkort een echte tea-/lunchroom te openen. Maar tot die tijd kun je in de bakkerij ook even zitten en een kopje koffie drinken met iets er bij: Gebak, taart maar ook hartigs zoals pies en quiches.

Het adres is:
The Welsh Bakestone
Westduinweg 193
2583 AA Den Haag (Scheveningen)

Dit is tegenover de Jumbo en het BP-station.

8 antwoorden naar “The Welsh Bakestone”

  1. Geweldig met stijgende verbazing heb ik je bericht over de bakkerij gelezen. Vlakbij en ik weet nergens van. Daar ga ik zeker heen.

    Bedankt voor het bericht en komplimenten met dit Blog. Precies goed.

  2. Het is echt een geweldig adres. Ik heb geen glutenallergie, maar werd uitgenodigd om hier wat te drinken. Ik vond het erg lekker allemaal en het was voor die ander een feest om zomaar te kunnen kiezen uit zoveel lekkere dingen !!!! Je kan er echt zonder bezwaar iedereen mee naar toe nemen.

  3. Ook zonder allergie kun je hier goed terecht! Je mist de gluten niet, zogezegd :), en fijn dat mijn man uit alles kon kiezen en niet eerst moest vragen en uitleggen wat hij wel en niet mag (je kunt niet verwachten dat al het horecapersoneel weet wat glutenallergie inhoudt, maar nu je het eens niet hoeft uit te leggen, is dat ook wel weer heel fijn). Cappucchino was ook dik in orde, en qua prijs is het niet anders dan andere tearooms. Echt een aanrader dus.

  4. Wat een heerlijke zaak. Gewoon kiezen wat je wilt hebben. Zag toevallig klokhuis deze ging over coeliakie. En deze zaak kwam erin voor. Ik heb opgezocht waar het is. Het is goed te bereiken voor mij. Daar zien ze mij regelmatig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*