Top 10 refferals van 2016

Ik zie dat ik nog iets heel belangrijks vergeten ben in mijn blog Het 2016 van Ikbenglutenvrij: De blogs die de meeste bezoekers naar mij doorverwezen!

Ik zet vaak links naar andere (glutenvrije) blogs in mijn artikelen. Andersom gebeurd dat ook. Van wie kreeg ik de meeste bezoekers?

– Dank je wel Ben van Blogtrommel, voor het idee voor deze blog –

De 10 blogs die in het afgelopen jaar de meeste bezoekers naar ikbenglutenvrij.nl brachten:

1. Coeliakieforum

In feite is dit geen blog, maar een forum. Volgens mij het eerste coeliakieforum en nog steeds zeer informatief. Vooral voor achtergrondinformatie over coeliakie kom ik graag op het forum. En ook het board Info voor super gevoeligen is een actieve groep.

2. Miss Glutenvrij

Miss Glutenvrij is 1 van de best gelezen weblogs over coeliakie, zo niet de best gelezen. Ze plaatst veel recepten, maar ook voorbeelden uit haar glutenvrije leven en interviews met andere mensen die glutenvrij moeten eten. Ze schrijft vlot en vrolijk. Ik kom erg graag op haar site. 

3. Glutenvrije mama

Glutenvrije mama is 1 van mijn favoriete glutenvrije blogs. Annemiek schrijft vlot en schuwt niet om haar mening te geven. Op haar site staan veel recepten, maar ook zo af en toe andere tips.

4. Coeliakiemaand

Coeliakiemaand is natuurlijk ook geen blog, al wordt er wel een blog op bijgehouden ;-).
Coeliakiemaand is een intiatief van Elize (zie punt 5) om in de maand mei extra veel aandacht te besteden aan coeliakie en het glutenvrije leven.

5. Stories of a coeliac

Ook Stories of a coeliac is 1 van mijn favoriete glutenvrije blogs. Elize schrijft vaak achtergrond artikelen over coeliakie. Maar plaatst ook glutenvrije recepten en tips voor het glutenvrij leven. 

6. De glutenvrije man

(Bijna?) De enige glutenvrije man die blogt over coeliakie. Gerry is duidelijk, behulpzaam en altijd op zoek naar lekker(der) glutenvrij brood.

7. Home of comfort

Suzanna heeft zelf geen coeliakie, maar haar man wel. Daarom eet zij volledig glutenvrij mee. 
Lief he? Haar webblog is ook lief. Vooral over boodschappen die zij overal en nergens doet, over producten en restaurants en over recepten.

8. Bakers and Fakers

Als ik de foto's van Emmelou zie, stroomt het water mij in de mond. Als ik de recepten lees, krijg ik meteen zin om de keuken in te duiken. Helaas heb ik nog niet zo vaak 1 van haar recepten gemaakt, maar ze dienen zeker als inspiratie!

9. Glutenvrije blog

Denise en haar 3 dochters hebben allemaal coeliakie. Op haar blog deelt ze lekkere recepten, product reviews en nog veel meer over het glutenvrije leven. 

10. Het meisje met de voedelallergie

Monique heeft coeliakie, lactose-intolerantie en een maisallergie. Erg lastig, want in de meeste glutenvrije producten zit mais. Maar ze weet deze 'beperkingen' om te zetten in veel positiviteit: Trainingen in de horeca, veel recepten op haar website en een interessante blog.

2 antwoorden naar “Top 10 refferals van 2016”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*