Vaatdoek

Gister zou ik voor het eerst weer gaan werken. In de week na de bevalling was mij beloofd dat ik me na 6 weken fysiek gezond genoeg zou voelen om de draad weer op te pakken. Emotioneel staat natuurlijk geen tijd voor, maar het leek (en lijkt) mij goed om het echte leven weer een beetje op te pakken.

Helaas heb ik nog steeds veel last van een draaierig gevoel, misselijkheid, buikpijn en een slecht concentratievermogen. Ook heb ik al 3 weken diaree, waardoor ik me nog meer voel als een vaatdoek…. (en een oorzaak is helaas nog niet gevonden)

Emotioneel gaat het (natuurlijk) ook nog niet goed. Ik mis mijn kindjes verschrikkelijk, had ze zo graag gewoon in mijn armen gehad, voor ze willen zorgen, ze willen zien opgroeien…
De stroom kaartjes en andere blijk van steun is min of meer opgedroogd.
Gelukkig heb ik veel steun aan internet, o.a. via hyves heb ik een aantal vrouwen ontmoet die hetzelfde hebben meegemaakt. Als je je kindje verliest (laat staan 2!), zou je willen dat niemand anders dat ooit overkomt. Maar helaas gebeurd dat wel en daardoor zijn er toch nog mensen die wel begrijpen wat ik doormaak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*