Valentijnsdag

Gister aten mijn lief en ik onverwacht een valentijnsdiner.
Wij hebben niet zo veel met valentijnsdag. Al moet ik toegeven dat ik sinds ik dochters heb, ik meer hou van het roze-hartjes-gedoe 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar echt uit eten, omdat het valentijnsdag is? Nee.
Gister gebeurde het onverwachts toch: Wij waren een nachtje weg met z’n tweeen. Een hotelletje, een dagje genieten van elkaar, de rust en het doorslapen. En toen vroegen ze of wij gebruik wilden maken van het speciale valentijnsdiner…

He, Flashback!
Was dat ons niet al eerder gebeurd?
8 jaar geleden waren wij in Andalusie. Met de auto reden wij een weekje langs allemaal mooie plaatsjes. Aan het eind van een middag waren we op zoek naar een hotelletje. We werden verwezen naar een hotel ‘in the lake’. Het bleek een hotelletje aan het meer te zijn, mooie rustige omgeving en heerlijk diner. Bij het dessert zei de ober: Now you had the soup of the house and the main dish of the house. Do you also want the dessert of the house?
Het bleek een mierzoet taartje, met 2 lepeltjes en een cupido.
Oh ja, het was valentijnsdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar het belangrijkste voor deze website: Ook gister hebben wij heerlijk gegeten! Een vijf-gangen diner, waarbij ook ik als glutenvrije niets te kort kwam. Speciaal voor Valentijnsdag aten wij in het Huis ter Eerbeek zelf (en niet in het naastgelegen hotel). Bijzonder!

En ook het ontbijt was goed geregeld. Een goede basis voor een lekkere wandeling door de bossen met aansluitend een kop koffie bij de Posbank (waar overigens niets glutenvrij te krijgen was).

51744440_f350,250 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*