Voordelen voor Mirthe (of mama)

  1. Eva: “Mirthe, dan mag je mama’s brood en koekjes eten. En dan mag je wel bij mama op schoot eten”.
  2. Het heeft ook voordelen, meer mensen glutenvrij binnen een gezin: Want als je als kind in je eentje een pak koekjes moet opeten, daar ben je wel een tijdje mee bezig. Dus nu heb je meer variatie en afwisseling.
  3. Ik kan Mirthe’s restjes opeten en hoef het niet meer in de prullenbak te gooien. (Vind ik zonde, eten weggooien).
  4. Met mijn schoonzusje heb ik een gesprek over Mirthe’s toekomst met coeliakie. Ik vind het vervelend voor haar als ze later niet zomaar met iemand kan zoenen. Want als hij/zij net brood heeft gegeten, of een biertje heeft gedronken, kan Mirthe daar last van krijgen.
    Mijn schoonzusje zegt: “Maar voor mama is het juist wel weer handig: Waarom ben jij ziek? Wat heb jij gedaan?”
    😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*