Vragen van ‘DIY for you and me’

LiebsterDIY for you and me nomineerde mij voor de Liebster Award (klik hier voor haar nominatie). Wat leuk! Dank je wel!
Omdat ik de Liebster Award al een keertje heb gekregen, geef ik h'm niet door. Wel vind ik de vragen zo leuk, dat ik ze hieronder ga beantwoorden.

 1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
  Hierover schreef ik tijdens de blogweek een bericht: Waarom bloggen?
   
 2. Hoeveel volgers heb je en hoeveel blogs volg je zelf via Bloglovin'?
  Ik heb op Bloglovin 54 volgens en ik volg 102 blogs. Bijna allemaal over coeliakie en/of glutenvrij. Phoe he, wat een boel…
   
 3. Waarover ben je soms onzeker?
  Bedoel je over mijn blog, of in het algemeen? Over mijn blog ben ik niet onzeker. Ik doe gewoon wat ik zelf leuk vind. In het echt ben ik gelukkig ook niet meer zo onzeker. Ja, een enkele keer als ik ergens nieuw ben. Of als ik kleren aan heb waarvan ik twijfel of het niet over- of underdressed is. Waar ik wel regelmatig onzeker over ben is de opvoeding van mijn kinderen. Vooral de oudste is nogal temperamentvol. Ik vind het vaak lastig om daar goed op te reageren.
   
 4. Waar ben je het meest trots op?
  Op mijn kinderen natuurlijk! Dat zijn de meest lieve, leuke, grappige, slimme mensen die er zijn. (Al kan ik ze soms wel achter het behang plakken ;-))
   
 5. Wat is jouw favoriete blog (behalve je eigen natuurlijk :p)
  Op het moment Stories of a Coeliac. Waarom? Lees het hier.
   
 6. Hoe vaak per week blog je?
  Mijn blogs worden om de dag geplaatst, op de oneven dagen. Maar dat gebeurd automatisch. Soms schrijf ik elke dag een blogje, soms dagen niet, soms wel 7 blogs in een uurtje. Helemaal afhankelijk van hoeveel inspiratie en zin ik heb.
   
 7. Wat vind je het allerbelangrijkste in je leven?
  Zie vraag 4 wink.
  Als het met mijn meisjes niet goed gaat, valt al het andere in het niet. Net zoals de gezondheid van mijn kids, die van mij, van mijn man en van mijn andere geliefden.
  Maar als dat allemaal goed gaat, ben ik erg gesteld op een goed evenwicht tussen ik-tijd, kind-tijd, werk-tijd, lief-tijd en vriendinnen-tijd.
   
 8. Waar mag je 's nachts wakker gemaakt voor worden?
  Helaas word ik 's nachts regelmatig wakker gemaakt: "Mama!"
  Mijn deken is kwijt; Ik had een nare droom; Ik kan niet slapen; Ik moet plassen; Is het al ochtend; Wat voor dag is het; Kom je even bij mij liggen; Waar is

  Als het even kan, slaap ik het liefst door en word ik helemaal nergens wakker voor gemaakt!

 9. Welk tv-programma mis je nooit?
  Geen. Er zijn tv-programma's die ik graag zie. Maar ik neem er de moeite niet voor om op tijd achter de tv te zitten of ze op te zoeken via uitzendinggemist. Al denk ik dat ik vanavond Metropolis terug ga kijken. Ik was gisteravond te moe toen het begon. En ik wil alle afleveringen van A'dam en E.V.A. ook graag zien.

  Ik heb ooit Wij Alexander van de bibliotheek geleend, omdat er toen nog geen uitzending gemist was en ik wel heeeel graag wilde weten hoe de serie af liep. Zo heb ik ook eens Cold Feet geleend.

 10. Wat mis je het meest van vroeger toen je jong was?
  Tijd!
  Wat had ik vroeger veel tijd om te ontdekken, om zomaar bij een vriendinnetje langs te gaan, om uren te lezen, om naar het plafond te staren, om een dag lang bij mijn opa en oma te zijn zonder er bij na te denken dat de klusjes thuis niet gedaan worden…
   
 11. Wat was je mooiste dag in je leven?
  Nu moet ik natuurlijk mijn trouwdag of de geboorte van mijn kinderen zeggen. En ja, dat waren hele mooie, maar ook hele emotionele en intensive dagen. Liever kijk ik terug naar een dag waarop niets moet maar alles mag. Een dag waarin ik min-of-meer onverwacht leuke dingen heb gedaan. Waarin ik (eindelijk) niet zelf hoef te beslissen wat er gaat gebeuren (ook mezelf een dagje rust gun). Zoals bijvoorbeeld een dag op vakantie in Zimbabwe, toen we met een pickuptruck en allemaal leuke mensen de binnenlanden in gingen: Op bezoek bij de familie van de chauffeur, naar een thee-plantage, de wind in m'n haren op een grote stapel bananentrossen.
  Of de dag dat ik met mijn lief en zijn vader in Florida naar de huizen van Edisson en Ford gingen. En ik 's middags met mijn schoonzusje en een vriendin ging shoppen in zo'n gigantische shopping-mall. 
  Of die dag dat we onverwachts bij mijn oom en tante bleven slapen (omdat het sneeuwden) en ook de volgende dag maar bleven hangen, omdat we niet uitgepraat raakten.
  Of gewoon een herfstige zondag, beetje uitslapen, wandelingetje in het bos, haard aan, wijntje erbij en lekker eten. Heerlijk!

Eén antwoord op “Vragen van ‘DIY for you and me’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*