#wijbloggenglutenvrij: Waar blog ik?

studeerkamerBinnenkort ziet onze werkkamer er ongeveer zo uit.
Maarja, dan moet eerst de badkamerverbouwing af, de zolder uitgebouwd, de zolder afgebouwdonze slaapkamer verhuisd naar zolder en Mirthe's slaapkamer verhuisd naar onze oude slaapkamer. En dan kan ik onze nieuwe werkkamer inrichten en in gebruik nemen.

Waar blog ik nu? Je ziet het hieronder.

Bron foto

 

Waar blog je?

Deze vraag is vandaag het onderwerp van #wijbloggenglutenvrij. Hoe kwam ik ook al weer op het onderwerp? Zag ik de mooie, nieuwe blogkamer van 1 van mijn medebloggers? Zag ik ergens op de social media een berichtje over een wens van 1 van hen? Ik weet het niet meer. Hoe dan ook: Nu wij met verbouwingen bezig zijn, vind ik het leuk om over onze nieuwe studeerkamer te fantaseren. Een ruimte met het bureau voor het raam, voldoende ruimte om iets naast me te leggen als ik dat wil verwerken en (last but not least) een kast met heel veel opbergruimte voor alle administratie. Die is nu verdeeld over het huis.

En nu, nu we nog geen werkkamer hebben, waar blog ik nu?

Aan ons bureautje

bureau thuis

We hebben een bureautje in de huiskamer, naast de eettafel. Het is een beetje behelpen, maar het werkt goed.

Op m'n werk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In mijn lunchpauze schrijf ik wel eens een blogje. Maar ik ga ook wel eens een wandelingetje maken, lunchen in de kantine of een beetje surfen op internet.

Op de bank

op de bank

Op de bank op mijn telefoon, lees ik andere blogs, facebook en het coeliakieforum. Hier doe ik heel veel inspiratie op voor mijn artikelen. Die ideeën verwerk ik ook meteen. Het werkt niet ideaal, maar zolang ik geen laptop heb… Wel heb ik voor mijn verjaardag een toetsenbord gekregen. Werkt veel fijner dan die kleine lettertjes op de telefoon!

Ik schrijf op de bank geen hele blogjes. Maar ik kan wel een start maken, of een foutje corrigeren.

Waar bloggen zij?

Wil je weten waar de andere bloggers hun artikelen schrijven?
Hier lees je wie er vandaag mee doen met #wijbloggenglutenvrij.

3 antwoorden naar “#wijbloggenglutenvrij: Waar blog ik?”

  1. Pingback: #wijbloggenglutenvrij | Ik ben glutenvrij

  2. Pingback: #Wijbloggenglutenvrij | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*