“Bijna 5 jaar geleden ben ik al bewuster gaan eten. Suikervrij en ongeraffineerd ivm altijd moe zijn. Deze klachten gingen over. Langzaamaan ben ik nog meer bewust gaan eten. Helemaal toen we voor mijn zoon Tom besloten om hem geen zuivel en gluten meer te geven ivm ADHD. Ik ben solidair met hem en voel me er heel goed bij.”
Dus niet glutenvrij in de letterlijke zin van het woord. Maar op Barbara EET staan heerlijke recepten. Zoals groenterolletjes/loempia’s, watermeloen-chia fresca en bietjes spread.
Ze schrijft boeiend, snel leesbaar, leuk.En ondanks dat ze soms ingredienten gebruikt die ik (voorlopig?) niet ga gebruiken, vind ik de recepten een heerlijke inspiratiebron!
Naast de recepten schrijft ze over haar zoon Tom, zijn ADHD en hun zoektocht om hem op een natuurlijke manier te helpen (zonder Ritalin!).
Tenslotte schrijft ze over gezond eten, over boeken, over Al het Andere.
Bedankt voor je artikel Mirjam! Heel leuk om te lezen!